Badkamermeubel op maat

Bij Valbusko kan je terecht voor een badkamermeubel op maat van jouw wensen en noden.
Samen met jou werken we een creatieve oplossing uit die perfect past binnen jouw interieur.

home_icon

Badkamermeubel op maat van jouw wensen en noden

Ben je op zoek naar het perfecte badkamermeubel voor jouw droombadkamer, maar vind je je ding niet tussen alle standaardmodellen? Laat dan je badkamermeubel op maat maken. Bij Valbusko kan je terecht voor kwalitatief maatwerk. Samen met jou werken wij een creatieve oplossing uit die perfect past binnen jouw interieur.

Een badkamermeubel van absolute topkwaliteit

Ongetwijfeld het grootste voordeel van een badkamermeubel op maat? Het past perfect! Daarnaast wordt de beschikbare ruimte optimaal benut waardoor er heel wat extra opbergruimte gecreëerd wordt. De badkamer is vaak een compacte ruimte waar heel wat sanitair zijn plekje moet vinden. Extra opbergruimte is dus mooi meegenomen. Met maatwerk gaat geen enkele centimeter verloren.

Bovendien is de kwaliteit van een badkamermeubel dat door een professionele schrijnwerker gemaakt wordt stukken beter dan een kant-en-klaar model. Zo ben je 100% zeker dat je jarenlang geniet hebt van je badkamermeubel.

Jij kiest zelf de kleur, het materiaal en de vorm

Bij het ontwerp van jouw badkamermeubel houden wij rekening met al jouw wensen en noden. Of je nu een meubel wilt dat uit twee delen bestaat of maar plaats hebt voor één wasbak, wij zorgen ervoor dat het meubel volledig aansluit op jouw gebruik. Daarnaast bepaal jij volledig zelf hoe het meubel eruit zal zien. Zo heb je keuze uit een grote variatie aan kleuren, materialen, vormen en afwerkingen. Kortom, met maatwerk geef je je badkamer de uitstraling en de indeling die jij zelf wilt.

badkamermeubel op maat

Meer info over een badkamermeubel op maat

Wil je meer informatie over een badkamermeubel op maat of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bekijk gerust onze realisaties of maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Ons gedreven team van adviseurs geeft je persoonlijk advies op maat en laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?