Trappen

Een trap met het juiste ontwerp is een ware eyecatcher. Kies daarom voor een houten trap op maat van jouw wensen.

home_icon

HOUTEN TRAPPEN OP MAAT VAN JOUW WENSEN

Een nieuwe trap is een belangrijk onderdeel van je woning en neemt een prominente plaats in. Trappen dienen van goede kwaliteit te zijn, want er wordt meerdere keren per dag op gelopen. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat het er mooi uitziet, want een trap met het juiste ontwerp is een ware eyecatcher. Bij ons kan je terecht voor houten trappen op maat van jouw wensen.

Kies de trap die bij je past

Hout is sinds jaar en dag het meest gebruikte materiaal om trappen mee te vervaardigen. Eik en beuk zijn de meest gebruikte houtsoorten. Het geeft je interieur een natuurlijke en warme uitstraling. Daarnaast is het eenvoudig te bewerken en verkrijgbaar in tal van kleuren en variaties. Hierdoor past een houten trap binnen elk interieur.

Doordat hout zo bewerkbaar is kunnen we de trap volledig aanpassen aan je wensen. Zo kan deze gemaakt worden in uiteenlopende vormen. Denk aan een rechte trap, een trap met een kwartdraai onder of boven of een open trap.

Ook in houten trapmodellen zijn er verschillende opties mogelijk. Welke vorm of model het best past, hangt uiteraard ook af van de indeling van de ruimte waar de trap moet komen.

Meer dan trappen alleen

Een nieuwe houten trap is pas écht af met een bijpassende leuning of balustrade. Ook hier bieden we vakwerk op maat. Zo kan je kiezen uit een resem aan kleuren en materialen. Daarnaast zorgt trapverlichting voor een prachtige aankleding van de trap. Kies je voor een zachte sfeer, met een creatief spel van licht of ga je voor een moderne look met led inbouwspots? Het is allemaal mogelijk.

Eerder nood aan traprenovatie?

Meer info over trappen op maat

Ben je op zoek naar meer informatie over trappen op maat? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. We geven je graag persoonlijk advies. 

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?