Zolderrenovatie

Je zolder renoveren en uitbreiden levert nuttige extra ruimte op. De mogelijkheden zijn bovendien quasi eindeloos.

home_icon

ZOLDERRENOVATIE: CREËER EEN EXTRA LEEFRUIMTE

Denk je aan een uitbreiding van je woning? Sta dan eerst eens stil bij de mogelijkheden die je zolder biedt. Dankzij zolderrenovatie maak je eindelijk optimaal gebruik van deze ruimte door ze te transformeren in een extra slaapkamer, badkamer, hobbyruimte, … De zolder renoveren en een nieuwe bestemming geven is dan ook een goed idee. Valbusko denkt graag met je mee en zorgt voor een renovatie op maat van jouw wensen.

Een meerwaarde voor je woning

Je zolder renoveren en uitbreiden levert nuttige extra ruimte op en is daardoor een meerwaarde voor je woning. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Eindelijk die master bedroom die je altijd al wilde? Of een uitgebreide speelruimte voor de kinderen? We zorgen voor esthetische en bouwtechnische oplossingen met aandacht voor isolatie en voldoende lichtinval. 

Zo kan je door de slimme plaatsing van dakramen een moderne toets aan je zolder geven. Daarnaast zorgen wij ook voor vloerbekleding. Je kan kiezen uit verschillende materialen. Kortom, een afwerking tot in de puntjes.

Vaste trap naar zolder

Vaak is de toegang tot de zolder een uitschuifbare trap met een luik in de zoldervloer. Als je slaapkamers maakt is dit voor kinderen geen al te veilige manier om boven te geraken. Het is bovendien niet handig om telkens de trapladder uit te schuiven. Overweeg dus om een vaste trap te laten installeren. Heb je weinig plaats? Overweeg dan een wenteltrap. Op die manier bespaar je ruimte. Heb je wel voldoende plaats? Dan plaatsen we uiteraard een mooie vaste trap. 

Meer informatie over zolderrenovatie

Zoek je een renovatiepartner die van je zolder een comfortabele en praktische ruimte maakt? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens tussen onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?