Vloerbekleding

Heb je (ver)bouwplannen of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer? Bij ons vind je zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past.

home_icon

KIES DE VLOERBEKLEDING DIE PAST BIJ JOUW STIJL

Heb je (ver)bouwplannen of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer? Bij ons kan je terecht voor een ruim assortiment vloerbekleding. Zo kan je kiezen uit luxueuze vinyltegels, de authenticiteit van echt parket of de praktische eigenschappen van een laminaatvloer. Kortom, bij ons vind je zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past.

De ideale vloer voor jouw kamer

De keuze voor je vloerbekleding is bepalend voor de sfeer en het design van je woning of kantoor. Kiezen is niet altijd eenvoudig aangezien vloerbekleding verkrijgbaar is in verschillende materialen, kleuren, vormen en stijlen. Toch is het niet alleen een esthetische keuze. Het type materiaal dat je kiest wordt voor een groot stuk bepaald door wat je voor die specifieke ruimte belangrijk vindt.

Zo kies je met laminaat voor een uitzonderlijk sterke en onderhoudsvriendelijke vloer. Met een vinylvloer verfraai je je huis met een natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte.

Met parket kies je eerder voor de natuurlijke charme van echt hout dat een leven lang meegaat. Uiteraard helpen we je graag met het maken van de juiste keuze in jouw persoonlijke situatie.

Ook voor de bekwame doe-het-zelver

Steek je liever zelf de handen uit de mouwen en wil je jouw vloer zelf leggen? Dankzij het eenvoudige Uniclic en Uniclic Multifit systeem van Quick-Step kan dat heel eenvoudig. Beide systemen zijn veel sneller en steviger dan de alternatieve oplossingen en maken zelfs eenvoudige plaatsing in de kleinste hoekjes of onder deuren mogelijk.

Ontdek onze Quick-Step webshop voor de echte doe-het-zelver!

Meer informatie over vloerbekleding

Wil je meer weten over de verschillende soorten vloerbekleding die wij aanbieden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Eerst wat inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze pagina met realisaties of breng een bezoek aan onze toonzaal.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?