Over ons

Sta jij op het punt om je woning te bouwen of te verbouwen? Kom dan langs in onze toonzaal in Haaltert - Kerksken. Wij denken graag met je mee. Wie wij zijn?

home_icon

DE RENOVATIESPECIALIST VOOR JOUW VERBOUWING

Sta jij op het punt om je woning te bouwen of te verbouwen? Of het nu gaat om het plaatsen van wanden, een totaalrenovatie, het leggen van parket of het maken van wandkasten op maat: onze vakmannen gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Denk je er aan om je zolder te renoveren? Daarvoor kan je ook bij ons terecht. Door het verbouwen van de zolder maak je namelijk optimaal gebruik van de ruimte in je huis. Wat dacht je van een extra slaapkamer, badkamer of hobbyruimte? Uiteraard zorgen we voor isolatie en voldoende lichtinval. En dat allemaal in de stijl die jij voor ogen hebt. Indien nodig plaatsen we ook een vaste trap en zorgen wij voor een totaalafwerking tot in de puntjes.

Op en top familiebedrijf

Bouw- en renovatiespecialist Valbusko bvba is een familiebedrijf dat al 3 generaties meegaat. Zaakvoerder Danny De Kock en zijn vrouw, dochter en zoon zijn de drijvende krachten achter de onderneming. Sinds de oprichting in 1959 helpen we met het (ver)bouwen van woningen. Als familiebedrijf hechten we veel belang aan persoonlijk contact. Door goed te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen, komen we steeds tot een prachtig eindresultaat. 

We volgen je project dan ook op van ontwerp tot naverkoop en beschikken over een eigen plaatsingsdienst. Zo hebben we 100% controle over jouw bouwproject.

Wij denken met je mee

Wat je ook van plan bent, elk project vereist een doordachte aanpak. Valbusko denkt daarom graag met je mee en zorgt voor een renovatie op maat van jouw wensen. Wij coördineren daarbij alle werken zodat je maar 1 aanspreekpunt hebt.

Neem contact op met Valbusko

Wil je het resultaat van een totaalrenovatie eens met eigen ogen zien? Bekijk dan enkele van onze realisaties of kom langs in onze toonzaal te Haaltert - Kerksken. We helpen je graag verder met advies op maat en tonen je de verschillende mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?