Totaalrenovatie

De totaalrenovatie van je huis of appartement is een ingrijpende gebeurtenis. Gelukkig kan je rekenen op de expertise van Valbusko.

home_icon

TOTAALRENOVATIE VAN A TOT Z

Is je huis aan vernieuwing toe? De totaalrenovatie van je huis of appartement is een ingrijpende gebeurtenis. Wanneer je meerdere verbouwingen wilt laten uitvoeren zijn voorbereiding, planning en een vlotte uitvoering cruciaal. Gelukkig kan je rekenen op de expertise van Valbusko.

Van vloer tot zolder

Je kan bij ons terecht voor zowel de renovatie van je volledige woning als de inrichting van een bovenverdieping of het renoveren van een zolderverdieping. Samen bepalen we hoe het er uiteindelijk uit zal komen te zien. Daarbij staan jouw wensen en visie centraal. Plaatsen van gyproc wanden, leggen van parket vloeren, deuren en ramen … Valbusko verzorgt alle interieurbouw. 

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met hout te maken heeft in of rond je woning, maar ook andere renovatie- of bouwwerken schrikken ons niet af. Wij coördineren alle werken zodat jij maar één aanspreekpunt hebt.

Waarom kiezen voor totaalrenovatie?

Renoveren heeft tal van voordelen. Zo is de aankoopprijs van een bestaande woning lager dan die van een nieuwbouw. Gemiddeld zal je zo 20 tot 25% kunnen besparen wanneer je kiest voor totaalrenovatie. Dat is echter nog niet alles, want renoveren hoeft namelijk niet lang te duren. Wij doen er alles aan om de werken zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen waardoor jij binnen de kortste keren in de woning van je dromen vertoeft. Bovendien heb je bij totaalrenovatie vaak recht op renovatiepremies én zijn de registratiekosten lager dan normaal.

Meer informatie en offerte op maat

Ben je op zoek naar een partner die het volledige renovatieproces voor jou kan begeleiden? Van wand- en plafondbekleding tot het plaatsen van binnendeuren, het zijn slechts enkele voorbeelden van werken die wij voor onze rekening nemen. Contacteer ons of kom langs in onze toonzaal te Haaltert - Kerksken.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?