Bovenverdieping renoveren

Je bovenverdieping renoveren is een ingrijpende gebeurtenis. Gelukkig kan je rekenen op de expertise van Valbusko.

home_icon

Je bovenverdieping renoveren? Dat doe je met Valbusko!

Droom je er al jaren van om je bovenverdieping te renoveren? Wacht dan niet langer en schakel de hulp in van Valbusko! Wij zijn dé expert in (totaal)renovaties in regio Oost-Vlaanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we te werk moeten gaan.

Valbusko begeleidt je van A tot Z

Is het hoog tijd dat de vloeren van je bovenverdieping aangepakt worden? Kunnen de wanden ook een opknapbeurt gebruiken? Of wil je een vaste zoldertrap voorzien? Geen probleem, Valbusko begeleidt je van A tot Z. Van het plaatsen van gyproc wanden, het leggen van parketvloeren, tot het plaatsen van nieuwe ramen en deuren… wij verzorgen alle interieurbouw.

Ga je met ons in zee, dan bepalen wij samen hoe het eindresultaat er uiteindelijk uit zal zien. Daarbij staan jouw wensen en visie steeds centraal. Je kan bij ons niet alleen terecht voor de renovatie van je bovenverdieping. Ook als je je zolder wil inrichten of als er een totaalrenovatie op de planning staat ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij werken op jouw maat

De renovatie van een bovenverdieping is niet altijd een gemakkelijke opdracht. Misschien wil je je badkamer wel een make-over geven, droom je al jaren van een mooie dressing én wil je de slaapkamer van je zoon of dochter voorzien van maatkasten. Bij Valbusko werken we volledig op jouw maat. Door kasten op maat te laten maken kan je de ruimte in je woning optimaal benutten. Bovendien bepaal je zelf de stijl, kleur en indeling waardoor ze naadloos opgaan in je interieur.

bovenverdieping renoveren

Op zoek naar een professional om je bovenverdieping te renoveren?

Wil je graag wat meer informatie over hoe je je bovenverdieping moet renoveren? Of ben je op zoek naar een partner die het volledige renovatieproces voor jou kan begeleiden én uitvoeren? Dan kan je rekenen op Valbusko! Neem contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?