Dressing op maat

Bij Valbusko kan je terecht voor een dressing op maat van jouw garderobe.

home_icon

GA VOOR EEN DRESSING OP MAAT VAN JOUW GARDEROBE

Steeds vaker kiezen mensen voor het comfort van een afzonderlijke dressing. Niet onterecht want dankzij een dressing kan je al je kledingstukken optimaal kiezen en opbergen. Bij Valbusko kan je terecht voor een dressing op maat van jouw garderobe. Samen met jou werken we een creatieve oplossing uit die perfect past binnen jouw interieur.

Creëer een dressing die past bij jouw stijl

Dressings zijn er in allerlei vormen en maten. Zo kan je kiezen voor een L-vorm, een rechte inrichting, onder een schuin dak, geïntegreerd in de slaapkamer of in een aparte ruimte. Wil je strak en minimalistisch met greeploze deuren? Of eerder landelijk gegroefde deuren? Alles kan.

Een dressing is bedoeld om jou het leven makkelijker te maken en is dan ook veel meer dan alleen maar een opbergruimte. Het is een ruimte waar je in één enkele oogopslag jouw outfit voor ogen hebt. Het is een praktisch én esthetisch geheel en moet zich perfect aanpassen aan de beschikbare ruimte en jouw stijl.

Bepaal zelf kleur, materiaal en vorm

Bij het ontwerp van een dressing op maat houden we rekening met jouw wensen. Zo kan je kiezen uit een grote variatie aan kleuren, materialen, vormen en afwerkingen. Heb je inspiratie opgedaan op Pinterest of op een andere website? Wij vertalen deze graag naar een ontwerp dat bij jou en je interieur past. Kortom, wij creëren een dressing die compleet aansluit bij jouw stijl en wensen.

Meer info over een dressing op maat

Wil je meer informatie over een dressing op maat of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bekijk gerust onze realisaties of maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Ons gedreven team van adviseurs geeft je persoonlijk advies op maat en laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?