home_icon

Dressoir op maat

Je huis wordt pas een echte thuis wanneer de inrichting ervan helemaal op maat van jouw wensen gebeurt. Niet alleen de keuze van de vloer of verf op de muur is daarbij van groot belang, maar ook de keuze van de meubelen. Wil je zeker zijn dat die perfect de door jouw gewenste stijl en sfeer uitademen, dan kies je best voor maatmeubelen, zoals een dressoir op maat.

Een dressoir op maat van jouw wensen

Niets zo gemakkelijk als een meubel dat perfect in je interieur past, toch? Helaas zal je daar vruchteloos naar zoeken in de lokale meubelwinkel of in een of andere grote Scandinavische meubelketen. Wil je echt een meubelstuk dat 100% voldoet aan jouw wensen, zoals een dressoir op maat, dan rest je geen andere keuze dan een vakman annex schrijnwerker aan te spreken. Hij of zij zal peilen naar je wensen en noden, de beschikbare ruimte en de integratie in je woning. Op basis daarvan gaat hij aan de slag om jouw dressoir op maat te maken.
Het resultaat? Een prachtig meubel dat helemaal voldoet aan jouw verwachtingen, inzake stijl, materiaal, indeling en kleur.

Hoger prijskaartje?

Toegegeven, aan een meubel op maat gemaakt hangt in de meeste gevallen een hoger prijskaartje. Het betreft dan ook een uniek stuk.

In sommige gevallen kan je echter de kosten drukken dankzij het verlaagde btw-tarief van 6%. Daarvoor moet je woning ouder zijn dan 10 jaar, zich in het Vlaams Gewest bevinden en moet het desbetreffend meubel als onroerend goed beschouwd worden.

Meer informatie?

Zoek je een dressoir op maat of ander maatmeubel? Contacteer ons voor meer informatie. Samen geven we het meubel van je dromen gestalte.

dressoir-op-maat-5

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?