Inbouwkast met schuifdeuren

home_icon

Inbouwkast met schuifdeuren

Of je nu in een klein rijhuis woont of in een grote villa, je klaagt ongetwijfeld steeds over een gebrek aan opbergruimte. Een goed overwogen inrichting van je woonruimte met inbouwkasten op maat zal hier ongetwijfeld soelaas brengen. Zeker wanneer je kiest voor inbouwkasten met schuifdeuren creëer je extra ruimte.

Waarom kiezen voor een inbouwkast met schuifdeuren?

Heb je plaats nodig om je winterjassen te stockeren of je enorme collectie schoenen netjes op te bergen? De kans is groot dat je naar de naburige meubelwinkel trekt en daar een standaardkledingkast of -schoenenkast koopt. Daarmee kies je voor de snelste en mogelijk goedkoopste oplossing, maar is het de beste keuze? Nee, met een inbouwkast op maat kies je wél voor een oplossing die volledig kan voldoen aan al je wensen.

Na een gedetailleerde opmeting van de beschikbare ruimte zal de lokale vakman jouw kast perfect op maat maken, zodat ze elke centimeter inpalmt. Zo wordt de aanwezige ruimte optimaal gebruikt en laat je geen plaats voor stofdraden of spinnenwebben. Bovendien bepaal jij zelf volledig de look en indeling van een inbouwkast op maat.

Een inbouwkast met draaideuren of een inbouwkast met schuifdeuren?

Een inbouwkast met schuifdeuren mag dan wel wat duurder zijn dan een kast met draaideuren, de voordelen rechtvaardigen deze meerprijs volledig.

Een inbouwkast met schuifdeuren vereist immers heel wat minder ruimte. De deuren schuiven heen en weer bij het openen of sluiten, terwijl een draaideur ook de ruimte voor de kast opeist. Het lijkt een detail, maar het maakt wel een wereld van verschil inzake beschikbare ruimte.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een kast met schuifdeuren? Kies meteen voor maatwerk. Wij helpen je graag verder.

Inbouwkast-met-schuifdeuren-6

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?