Inbouwkast op maat

Een inbouwkast op maat die compleet past bij de inrichting van je woning? Dan ben je bij Valbusko aan het juiste adres.

home_icon

INBOUWKAST OP MAAT VOOR OPTIMAAL WOONCOMFORT

Ben je op zoek naar een kast die perfect past binnen jouw interieur? Dan is een inbouwbast op maat de oplossing die je zoekt! Als je meubels op maat laat maken, benut je de ruimte in je woning of kantoor optimaal. Je kiest zelf de stijl, kleur en indeling. Met een inbouwkast geef je jouw interieur een frisse en strakke uitstraling.

De juiste maatkasten voor elke kamer

Ongetwijfeld het grootste voordeel aan een inbouwkast op maat: hij past perfect! Een inbouwkast kan zijn nut bewijzen in heel wat kamers. Of het nu over een dressing, woonkamer of slaapkamer gaat… wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
Wij ontwerpen en maken alle maatkasten in ons eigen atelier. Zo ben je steeds verzekerd van goede kwaliteit en een snelle levering.

Open of gesloten inbouwkast plaatsen

Je kan kiezen uit twee soorten inbouwkasten: open of gesloten kasten, maar ook een combinatie van de twee is mogelijk. Een open inbouwkast wordt vaak gekozen bij een dressing of inloopkast.

Is een open inbouwkast niet jouw ding? Dan is er nog steeds een gesloten inbouwkast. Hierbij is het kiezen van de juiste soort deuren zeer belangrijk. Je hebt inbouwkasten met schuifdeuren, draaideuren, met een spiegel… er zijn heel wat opties mogelijk. Weet je niet wat kiezen? Geen probleem, wij begeleiden je met onze expertise en advies doorheen het hele project.

Meer weten over inbouwkast op maat

Wil je meer informatie over een inbouwkast op maat of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bekijk gerust onze realisaties of maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Ons gedreven team van adviseurs geeft je persoonlijk advies op maat en laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?