home_icon

Het hoe en waarom van een ingebouwde vestiairekast

Je kent het gevoel ongetwijfeld: je hebt een mooie en grote woning, een hele resem ruime kamers, en toch slingeren de kleren van de kinderen of je echtgenoot voortdurend rond. De ene keer liggen ze uitgespreid op de sofa, de andere keer belemmeren ze de doorgang naar je slaapkamer. Met een ingebouwde vestiairekast zorg je voor de nodige orde en gemoedsrust.

De voordelen van een ingebouwde vestiairekast

  • Een inbouwkast zorgt voor een optimale benutting van de ruimte. Ze wordt perfect aangepast aan de beschikbare plaats waardoor geen centimeter verloren gaat.
  • De kast vormt een geheel met je interieur. Na het nodige meet- en tekenwerk wordt ze immers perfect geïntegreerd in de kamer waarin ze zich bevindt.
  • Ze wordt volledig op maat gemaakt. Jij bepaalt dus het uitzicht en de functionaliteit van de kast.
Ingebouwde vestiairekast

100% maatwerk

In tegenstelling tot de kant-en-klare kasten die je her en der in de lokale meubelzaak vindt, wordt een ingebouwde vestiairekast helemaal op maat gemaakt. Ook de inrichting van de kast wordt voorzien zoals jij dat wil. Misschien wil je extra ruimte voor de handtassen- of schoenencollectie van je vrouw? Of wens je vooral voldoende ruimte voor een ophangsysteem met kapstokken?

Ze wordt niet alleen volledig ontworpen in functie van de beschikbare ruimte, bovendien bepaal jij hoe ze eruitziet. Wil je een kast in formica of kantex of een kast met schuifdeuren of draaideuren? Ze voldoet steeds aan jouw wensen en noden.

Ingebouwde vestiairekast

Kies voor Valbusko!

Wil jij alles weten over de mogelijkheden van een ingebouwde vestiairekast in jouw huis? Contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?