Ingemaakte kasten slaapkamer

home_icon

Ingemaakte kasten slaapkamer: mogelijkheden en voordelen

Je kent het gevoel ongetwijfeld: doorheen de jaren heb je een aardige collectie kleren en schoenen aangelegd, maar plots besef je dat je geen plek meer hebt om alles netjes op te bergen. In dergelijk geval kunnen ingemaakte kasten in de slaapkamer een oplossing bieden.

De voordelen van ingemaakte kasten in de slaapkamer

Ingebouwde kasten zijn wandkasten die volledig worden ingewerkt in een ruimte. Daarbij is enkel de voorkant te zien, namelijk de draaideuren of schuifdeuren. Voor de rest wordt dit type kasten omsloten door muren.

De voordelen van ingebouwde kasten in de slaapkamer zijn duidelijk. Ze worden volledig op maat gemaakt en feilloos ingepast in jouw slaapruimte. Dit maatwerk zorgt ervoor dat elk hoekje en kantje benut wordt. Zo krijg jij een massa praktische opbergruimte voor je kleren, schoenen, handtassen en andere.

Elke inbouwkast kan bovendien volledig gepersonaliseerd worden, waardoor ze 100% voldoet aan jouw wensen. Zo kan je kiezen uit verschillende kleuren en stijlen of een aangepaste binneninrichting van je kast op maat.

ingemaakte-kast-slaapkamer

Draaideuren, schuifdeuren of een open kast?

De meeste mensen kiezen voor een volledig afgesloten inbouwkast met deuren. Dat zorgt voor een strak geheel dat opgaat in je slaapkamer.

Schuifdeuren zijn in veel gevallen de meest praktische oplossing. Je verliest geen ruimte en hebt meteen een duidelijk overzicht van hetgeen zich in je kast bevindt.

Draaideuren daarentegen vereisen extra ruimte vóór de kast zodat je ze eenvoudig kan openen.
Een open kast – lees: een kast zonder draai- of schuifdeuren – weet minder mensen te verleiden. Het ziet er snel rommelig uit en trekt stof en ander vuil aan.

Ben jij op zoek naar een ingemaakte kast voor je slaapkamer? Neem gerust contact op. Wij bekijken samen met jou alle mogelijkheden en ontwerpen jouw droomkast op maat.

ingemaakte-kast-slaapkamer

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?