Kast onder schuin dak?

Heb jij net zoals zovele mensen een woning met puntdak, dan breek je hoogstwaarschijnlijk geregeld het hoofd over wat te doen met de (zolder)ruimte onder het dak.

home_icon

Kast onder schuin dak plaatsen met Valbusko

Je kan ze beschouwen als verloren ruimte of je kan ze zien als een opportuniteit om extra ruimte te creëren met een (inbouw)kast. En dat laatste is een klusje naar de hand van Valbusko!

Kast onder schuin dak, niks dan voordelen!

Je hebt het ongetwijfeld al door, met een kast op maat onder je schuin dak tover je voorheen schijnbaar verloren ruimte om in extra opbergplaats. Door te kiezen voor een inbouwkast op maat krijgt alles wat voordien rommelig rondslingerde in een hoekje van je zolderruimte netjes een plekje.

Zo kan je de nieuwe kastruimte bijvoorbeeld gebruiken als dressing voor al je kledij of andere spullen. Ideaal om je winter- of zomerkledij tijdelijk op te bergen, toch? Of wat dacht je van een boekenkast op maat voor je uitgebreide boekencollectie? Met een knusse zetel erbij wordt het jouw eigen cocoonruimte.

Met de juiste verlichting zorg je bovendien voor een aangename sfeer en heel wat praktisch comfort.

100% maatwerk

Valbusko staat al ruim 60 jaar in voor maatwerk voor je interieur. Wij zorgen niet alleen voor de vakkundige productie en plaatsing van meubelen, zoals een kast onder schuin dak, maar ook voor het leggen van laminaat of parket, de plaatsing van een nieuwe trap naar je zolderruimte, e.d.

Kortom, met een beetje creativiteit en de ervaring en vakkennis van Valbusko tover je die verloren ruimte in een mum van tijd om tot een volwaardig en gezellig plekje in huis.

kast onder schuin dak

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?