Kast onder trap

Laat de ruimte onder de trap niet verloren gaan. Met een kast onder je trap creëer je heel wat extra opbergruimte in huis. Valbusko denkt graag met je mee voor een oplossing op maat.

home_icon

Een kast onder je trap plaatsen? Reken op de expertise van Valbusko!

Vaak gaat de ruimte onder je trap verloren. Dat is jammer, want door een kast onder je trap te plaatsen creëer je heel wat efficiënte opbergruimte. Valbusko denkt graag met je mee voor een oplossing op maat.

Een kast onder de trap biedt eindeloze mogelijkheden

Iedereen kan wel wat extra opbergruimte in huis gebruiken. Doorheen de jaren verzamelen we zoveel spullen (denk aan souvenirs, boeken, kleren,…) die elk hun eigen plekje moeten krijgen. Daarom is het belangrijk om ieder hoekje in huis optimaal te benutten, ook de ruimte onder je trap.

Je kan met deze ruimte heel wat kanten uit, de opberg- en inrichtingsmogelijkheden zijn quasi eindeloos. Bevindt de trap zich in de buurt van de voordeur? Dan kan je de ruimte laten ombouwen tot een vestiairekast op maat. Of misschien is de trapkast wel de ideale plek om al je boeken mooi in uit te stallen! Ga je vaak sporten? Dan kan de vrije ruimte onder je trap ook dienen als opbergplek voor je sportuitrusting. Of wat dacht je van een trapkast met een washok?

Wij werken op jouw maat

Wanneer wij jouw interieur onder handen mogen nemen, luisteren we vooral naar jou. Jouw wensen en verwachtingen staan centraal. Door jouw ideeën te combineren met onze jarenlange expertise maken we er samen één mooi geheel van. Wij zetten alles op alles om het interieur van je dromen te creëren waar woonbeleving centraal staat. Wij blazen nieuw leven in jouw interieur!

Kast onder trap

Meer informatie nodig?

Ben je op zoek naar een vakman om een kast onder je trap te laten plaatsen? Of wil je hier graag nog meer over weten? Reken dan op de expertise van Valbusko! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we deze klus moeten klaren. Neem snel contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?