home_icon

Kastdeuren op maat

Voor de inrichting van je woning ga je niet over een nacht ijs. Integendeel, vooraleer beslissingen te nemen omtrent je interieur evalueer je best de huidige toestand, wik en weeg je de verschillende opties en win je indien mogelijk advies in. Heb je uiteindelijk je keuze gemaakt, kies dan voor een interieurinrichting op maat. Zo ben je zeker dat jouw plan uitgevoerd wordt zoals jij het wenst.

Met kastdeuren op maat scoor je altijd

Maatwerk mag dan mogelijk wat duurder zijn, het loont altijd. Zo kan je kasten op maat laten maken die perfect passen in de voorziene ruimte. Op die manier kan je elke centimeter in je woning efficiënt gebruiken.

Ook kastdeuren op maat bieden meerwaarde aan je interieur. Zo kan je de inhoud van een bestaande open kast perfect onttrekken aan het zicht. Tegelijkertijd bepaal jij het uitzicht van de kast(deuren). Hou je van een klassieke of moderne toets, verkies je een donkere boven een lichte kleur?

Jouw vakman maakt de kastdeuren zoals jij ze in gedachten hebt.
Is je kast al voorzien van deuren, maar wil je een nieuwe look? Met kastdeuren op maat is álles mogelijk!

Valbusko, jouw partner in maatwerk

Valbusko staat sinds 1959 aan je zijde voor al je verbouwwerken. Wij maken o.m. trappen en kasten op maat, maar zijn ook specialist in het leggen van laminaat, zolderrenovatie en zelfs totaalrenovatie.

De klant staat bij ons steeds centraal. Wij luisteren aandachtig naar jouw noden en wensen en zorgen zo voor een perfect eindresultaat.

Ben jij op zoek naar kastdeuren op maat? Klop gerust bij ons aan voor meer info of een offerte op maat.

kastdeuren-op-maat

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?