Klikvloer

Op zoek naar een nieuwe vloer voor je keuken of woonkamer? Overweeg dan om voor een klikvloer te kiezen.

home_icon

Een klikvloer plaatsen? Dat doe je het best met Valbusko!

Heb je (ver)bouwplannen of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woonkamer, keuken of badkamer? Bij Valbusko kan je terecht voor een ruim assortiment aan vloerbekleding. Zo plaatsen wij ook klikvloeren. Welke stijl je ook verkiest, er bestaat zeker een klikvloer die perfect in het plaatje past!

Waarom voor een klikvloer kiezen?

Heeft je woning nood aan een nieuwe vloer? Dan kan je kiezen voor laminaat, vinyl, parket… de mogelijkheden zijn eindeloos. Eén ding dat al deze vloertypes met elkaar gemeen hebben? Ze kunnen voorzien worden van een handig kliksysteem waardoor elke doe-het-zelver ze gemakkelijk zelf kan plaatsen.

Klikvloeren zijn niet alleen makkelijk en snel te plaatsen, ze hoeven ook niet uit te drogen waardoor je geen last kan hebben van lijmsporen. Daarnaast kunnen ze op een bestaande harde vloer geplaatst worden én is het een vrij dun type vloer zeker bij vinyl.

Daarom vertrouw je op Valbusko

Een klikvloer heeft heel wat te bieden, toch vindt niet iedereen het even gemakkelijk om de vloer zelf te plaatsen. Wil je geen risico’s nemen en je klikvloer laten leggen door een vakman? Doe dan beroep op Valbusko. Als dé specialist in bouw- en renovatiewerken weten wij als geen ander hoe we te werk moeten gaan voor een topresultaat.

Heeft jouw woning niet alleen nood aan een nieuwe vloer, maar een volledige upgrade? Van kasten tot trappen op maat, een zolderrenovatie of zelfs een totaalrenovatie: bij Valbusko ben je aan het juiste adres! Wij (ver)bouwen graag mee aan jouw droomhuis.

klikvloer

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over een klikvloer of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bekijk gerust onze realisaties of maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Ons gedreven team van adviseurs geeft je persoonlijk advies op maat en laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?