Laminaat plaatsen

Op zoek naar een nieuwe vloer voor je keuken, woonkamer, slaapkamer of badkamer? Overweeg dan om laminaat te plaatsen.

home_icon

Laminaat plaatsen? Schakel de hulp in van Valbusko!

Heb je (ver)bouwplannen of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer? Bij Valbusko kan je terecht voor een ruim assortiment aan vloerbekleding. Zo plaatsen wij ook laminaat.

Waarom kiezen voor laminaat?

De vloerkeuze bepaalt voor een groot deel de sfeer en het design van je woning. Maar de juiste vloerbekleding kiezen is niet altijd gemakkelijk. Het aanbod is groot: vloeren bestaan in verschillende materialen, kleuren, vormen en stijlen. Ben je op zoek naar een mooie maar praktische vloer voor je huis? Dan is laminaat meer dan het overwegen waard.

Kies je voor laminaat dan kies je voor een uitzonderlijk sterke en onderhoudsvriendelijke vloer. Laminaat is kleurvast en kan in tegenstelling tot echt hout veel beter tegen vocht. Zo bestaat er tegenwoordig laminaat speciaal voor natte ruimtes.

Vertrouw op Valbusko

En nog een mooi voordeel van laminaat: je kan het gemakkelijk zelf leggen. Met het eenvoudige Uniclic en Uniclic Multifit systeem van Quick-Step is de klus zo geklaard. Ben je niet zo’n Handige Harry en laat je de vloer liever door een vakman leggen? Doe dan beroep op Valbusko. Als dé specialist in bouw- en renovatiewerken weten wij als geen ander hoe we te werk moeten gaan voor een topresultaat. 

Is niet alleen de vloer aan vervanging toe, maar kan de hele woning een upgrade gebruiken? Ook dan zit je goed bij Valbusko. Bij ons kan je terecht voor kasten en trappen op maat, zolderrenovaties én totaalrenovaties.

Laminaat plaatsen

Laminaat plaatsen? Valbusko klaart de klus!

Wil je meer informatie over laminaat plaatsen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bekijk gerust onze realisaties of maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Ons gedreven team van adviseurs geeft je persoonlijk advies op maat en laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?