home_icon

Maatkasten berging

Ik heb geen opbergruimte genoeg in huis’ is een opmerking die je te pas en te onpas hoort. Ook jij klaagt ongetwijfeld wel eens over het gebrek aan plaats voor al je spullen. Met een berging voorzien van maatkasten is dat probleem zo opgelost!

Waarom kiezen voor een berging met maatkasten?

Een tekort aan plaats in je woning is dikwijls eerder een gevolg van de gebrekkige organisatie van je inrichting dan van de grootte van je woning. Kant-en-klare kasten uit een of andere grote meubelketen mogen dan wel gunstig geprijsd zijn, ze passen meestal niet perfect in je interieur. Integendeel, door hun vooraf bepaalde hoogte en breedte laten ze heel wat ruimte onbenut, ruimte die al snel een toevluchtsoord vormt voor verdwaald stof en spinnenwebben.

Met maatkasten kan je elke beschikbare centimeter in je woning gebruiken. Jouw vakman zal de desbetreffende ruimte nauwkeurig opmeten en in functie daarvan een kleerkast, boekenkast, dressing of andere kast op maat maken. Daarbij houdt hij zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren qua stijl, kleur en indeling. Het eindresultaat wordt perfect geïntegreerd in je slaapkamer, bergruimte of andere plaats, waarbij de beschikbare ruimte optimaal gebruikt wordt.

Kies voor het vakmanschap van Valbusko.

Valbusko staat al ruim 60 jaar synoniem voor puur vakmanschap. Onze ervaren medewerkers weten in ons eigen atelier telkens opnieuw jouw idee om te toveren tot een prachtige realisatie.

Heb je een nieuwe trap nodig of denk je aan de inrichting van je zolder of de plaatsing van maatkasten in je berging, met ons vakmanschap en oog voor detail komen we tegemoet aan al je wensen en noden.

maatkasten-berging

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?