home_icon

Maatkasten living

Wil je je woonruimte optimaal inrichten zodat je elke centimeter ruimte optimaal kan gebruiken, dan kan je niet om een kast op maat heen. Wij vertellen je graag waarom.

Maatkasten living, voor een optimaal ruimtegebruik

Je woonkamer of living is dé plaats in huis waar je samen met familie en vrienden het gros van je tijd doorbrengt. Je wil dan ook dat die er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook dat ze praktisch ingericht is. Je hebt waarschijnlijk immers 1001 zaken die je liefst ordelijk kan opbergen. In dat geval is een maatkast voor je living de ideale oplossing. Die wordt perfect op maat van je woonruimte gemaakt zodat een minimum aan beschikbare ruimte verloren gaat.

Wil je een mooie kast waarin je je televisietoestel perfect kan integreren of een maatkast voor je boeken en reisherinneringen? Geef je voorkeuren door aan de plaatselijke vakman en die zorgt voor een kast in je living op maat van je wensen en noden.

Alle voordelen van een maatkast in je living

Met een maatkast maak je slim gebruik van elke centimeter ruimte in je living. Je bent immers niet langer afhankelijk van de standaardafmetingen van een kast in de toonzaal van menig meubelwinkel. Jouw vakman zal de beschikbare ruimte tot in het kleinste detail opmeten en in functie van jouw wensen een kast op maat ontwerpen en plaatsen.

Jij bepaalt zelf de look en stijl van jouw toekomstige maatkast. Ga je voor donker mahoniehout of licht berkenhout? Wens je een strak design of mag het wat frivoler? Jouw vakman zorgt ervoor! Ook inzake budget krijg je heel wat vrijheid. In samenspraak met jouw schrijnwerker bepaal je zelf hoeveel je maatkast mag kosten en sta je op het einde van de rit – lees: aflevering – niet voor onaangename verrassingen.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een maatkast voor je living? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

maatkasten living

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?