Neves

Voor onze kasten op maat doen wij steevast beroep op het Belgische topmerk Neves.
Al meer dan 30 jaar is de fabrikant specialist in alles wat met maatwerk te maken heeft.

home_icon

Neves

Sta jij op het punt om je woning te bouwen of te verbouwen? Of het nu gaat om het plaatsen van wanden, een totaalrenovatie, het leggen van parket of het maken van wandkasten op maat: Valbusko is dé specialist voor al jouw bouw- en renovatiewerken. Wij werken enkel samen met de beste merken om jouw project te realiseren.

Daarom kiezen wij voor Neves

Voor onze kasten op maat doen wij steevast beroep op het Belgische topmerk Neves. Al meer dan 30 jaar is de fabrikant specialist in alles wat met maatwerk te maken heeft. Hun maatwerk staat voor precisie en vakmanschap. Ze maken het verschil door een high-end machinepark te combineren met hun passie voor het vak én door net dat stapje verder te gaan. Zo tekent Neves ieder ontwerp eerst uit in 4D voordat ze aan de slag gaan.

Van kasten tot schuifdeuren op maat

Neves produceert niet enkel kasten op maat, ook voor onze inbouwkasten en dressings kunnen we bij hen terecht. Verder maken ze ook schuifdeuren voor kasten en staan ze gekend voor hun BAMITO wandmeubelen. Wil je graag een rustige leefruimte creëren of je vergaderzaal flexibel indelen? Dat kan dan weer heel eenvoudig met de binnen schuifdeuren van Neves.

Als je voor het maatmeubilair van Neves kiest, kies je voor stijl maar ook voor vrijheid. Vrijheid omdat je dankzij hun intelligente maatwerkoplossingen je woning of kantoor kan inrichten zoals jij het wilt. Van het kleinste hoekje tot het hoogste plafond, geen enkele millimeter gaat verloren.

Meer weten over Neves?

Wil je graag nog meer informatie over Neves? Benieuwd naar de mogelijke toepassingen voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal. Wij helpen je met veel plezier verder. 

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?