nieuwe trap bestaande woning

home_icon

Nieuwe trap bestaande woning

Ben jij eigenaar van een huis met een of meerdere verdiepingen, dan speelt de trap een vooraanstaande rol in je woning. Zonder zou je immers de hoger gelegen ruimtes niet kunnen bereiken. Gezien het belang van je trap, zorg je er dus maar beter voor dat die gezien mag worden en aan de hoogste kwaliteitsvereisten voldoet.

Nieuwe trap in bestaande woning

Is de bestaande trap in je huidige woonst aan vervanging toe, dan heb je twee opties: je kiest voor een grondige traprenovatie of je opteert resoluut voor een volledig nieuwe trap in je bestaande woning. Ga je voor dat laatste, dan wacht je heel wat denkwerk. Welk type trap wil je: een wenteltrap, spiltrap, steektrap, of …?

Uit welk materiaal mag de nieuwe trap in je bestaande woning bestaan: verkies je hout, metaal of glas of denk je eerder aan een combinatie van twee of meer materialen? En ga je voor een open trap of wil je een gesloten trap?
Vooraleer een concrete beslissing te maken, wik en weeg je dus best de mogelijkheden. Geraak je er niet uit, roep dan hulp in van een vakman.

Een houten trap voor de eeuwigheid

Denk je bij een houten trap meteen aan een oubollig ding? Dankzij de verschillende houtsoorten en bewerkingstechnieken kan jouw vakman een houten trap maken die volledig tegemoetkomt aan jouw wensen, oerklassiek of hypermodern. 

Met een houten trap kies je in ieder geval voor een tijdloos design. Bovendien is het meeste hout vrij licht en heeft een houten trap een zeer warme uitstraling. Met een nieuwe trap in hout zit je dus gebeiteld!

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een nieuwe trap in je bestaande woning? Neem contact met ons op. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden.

nieuwe-trap-bestaande-woning-5

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?