Panidur

Voor onze wand- en plafondbekleding doen wij steevast beroep op Panidur. Panidur is een Belgisch merk dat voor

innovatie en superieure kwaliteit staat en tot de absolute wereldtop behoort.

home_icon

Panidur

Sta jij op het punt om je woning te bouwen of te verbouwen? Of het nu gaat om het plaatsen van wanden, een totaalrenovatie, het leggen van parket of het maken van wandkasten op maat: Valbusko is dé specialist voor al jouw bouw- en renovatiewerken. Wij werken enkel samen met de beste merken om jouw project te realiseren.

Daarom kiezen wij voor Panidur

Voor onze wand- en plafondbekleding doen wij steevast beroep op Panidur. Panidur is een Belgisch merk dat voor innovatie en superieure kwaliteit staat en tot de absolute wereldtop behoort.

Door zichzelf steeds verder te ontwikkelen en te innoveren op het vlak van designs en technologieën kwam een uitgebreide collectie panelen in heel stijlvolle en aantrekkelijke kleuren tot stand.

De wand- en plafondpanelen van Panidur zijn voorzien van een melamine toplaag en een backinglaag, waardoor ze in elke ruimte een aangename en warme sfeer creëren. De panelen zijn makkelijk te plaatsen door middel van een handig kliksysteem. Daarnaast vergt het materiaal weinig onderhoud en is het zeer sterk. Het materiaal heeft een hoge impactweerstand en kleurvastheid.

Panidur heeft een breed gamma aan producten waardoor het mogelijkheden biedt voor talloze interieurtoepassingen. Zo heb je watervaste panelen voor douchewanden, vochtwerende panelen voor keukens en badkamers, en naadloze klikpanelen om maar enkele van de vele mogelijkheden te noemen.

Vraag jouw staalpakket aan

Wil je graag de panelen van Panidur gebruiken voor jouw bouw- of renovatieproject? Vraag dan een staalpakket aan! Dit kan je helpen om de juiste beslissing te nemen zodat je uiteindelijke interieur één mooi afgestemd geheel wordt. Het staalpakket kan je hier eenvoudig aanvragen.

Meer weten over Panidur?

Wil je graag nog meer informatie over Panidur? Benieuwd naar de mogelijke toepassingen voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal. Wij helpen je met veel plezier verder. 

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?