Quick-Step

Wanneer we een oude vloer moeten vervangen of een nieuwe vloer moeten leggen

doen wij steevast beroep op het Belgische merk Quick-Step.

home_icon

Quick-Step vloer

Sta jij op het punt om je woning te bouwen of te verbouwen? Of het nu gaat over het plaatsen van wanden, een totaalrenovatie, het leggen van parket of het maken van wandkasten op maat: Valbusko is dé specialist voor al jouw bouw- en renovatiewerken. Wij werken enkel samen met de beste merken om jouw project te realiseren.

Daarom kiezen wij voor Quick-Step

Wanneer we een oude vloer moeten vervangen of een nieuwe vloer moeten leggen doen wij steevast beroep op het Belgische merk Quick-Step. Quick-Step focust zich sterk op design en kwaliteit. Dat en hun onstilbare honger naar innovatie maakt hen één van de belangrijkste spelers in de vloerbekledingssector.

Laminaat, vinyl of toch parket?

Quick-Step biedt drie soorten vloeren aan: laminaat, vinyl en parket. Elk type vloer heeft zijn eigen specifieke voordelen.

Laminaat
  • Uitzonderlijk sterk: Laminaat van Quick-Step is voorzien van een ‘Scratch Guard’-bovenlaag. Deze laag biedt een uitstekende bescherming tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid.
  • Snel en eenvoudig te plaatsen: Dankzij het handige kliksysteem passen alle planken als een puzzel in elkaar.
  • Net echt: Door de nieuwste technieken is een laminaatvloer niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.
Vinyl
  • Zacht en stil: Een Quick-Step vinyl vloer voelt zacht en warm aan. Daarnaast is de vloer muisstil: door zijn geluidsabsorberende lagen zijn storende geluiden niet meer hoorbaar.
  • Geschikt voor renovaties: Vinyl planken kunnen eenvoudig geplaatst worden, zijn geschikt voor elk type ondervloer en zijn gemakkelijk te hanteren doordat ze zo dun zijn.
  • Watervast: De waterafstotende technologie van Quick-Step én hun geavanceerde waterdichte kliksysteem zorgen ervoor dat een vinyl vloer volledig watervast is.
Parket
  • Eenvoudig in te klikken: Dankzij het handige Uniclic Multifit systeem is je parketvloer in een mum van tijd gelegd.
  • Authentiek: Alle houten vloeren van Quick-Step hebben een unieke look en feel. Elke plank is uniek.
  • Duurzaam: Parket van Quick-Step is optimaal bestand tegen slijtage. Zo gaat je parketvloer een leven lang mee.

Bestel je Quick-Step vloer eenvoudig online

Wil je je nieuwe vloer graag zelf leggen? Bestel je Quick-Step vloer eenvoudig online via onze Quick-Step online shop. Ook als je via de webshop aankoopt, staan we je bij met raad en advies. Toch niet zo’n Handige Harry? Laat je nieuwe vloer dan door ons plaatsen.

Meer weten over Quick-Step?

Benieuwd naar welke Quick-Step vloer de beste keuze is voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal. Wij helpen je met veel plezier verder. 

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?