Renotrap

Voor traprenovaties doen wij steevast beroep op het Belgische merk Renotrap.
Renotrap is de enige echte uitvinder van het traprenovatiesysteem.

home_icon

Renotrap

Sta jij op het punt om je woning te bouwen of te verbouwen? Of het nu gaat om het plaatsen van wanden, een totaalrenovatie, het leggen van parket of het maken van wandkasten op maat: Valbusko is dé specialist voor al jouw bouw- en renovatiewerken. Wij werken enkel samen met de beste merken om jouw project te realiseren.

Renotrap: de pionier van de traprenovatie

Voor traprenovaties doen wij steevast beroep op het Belgische merk Renotrap. Renotrap is de enige echte uitvinder van het traprenovatiesysteem. In een mum van tijd toveren zij een oude trap om in een gloednieuw exemplaar. Om ervoor te zorgen dat een gerenoveerde trap jaren meekan, bekleedt Renotrap trappen met het ultrasterke materiaal Duropal MO. Dit is een kunststof met een slijtvaste toplaag.

In tegenstelling tot vele andere bedrijven gebruiken zij geen melamine. Dit heeft als voordeel dat de trap er langer als nieuw uitziet en bijgevolg veel langer meegaat. Met de aanpak van Renotrap komt er weinig of geen breek- en kapwerk aan te pas.

Renotrap heeft een breed gamma trapmodellen in verschillende kleuren. Bovendien renoveren zij alle trappen op maat, ongeacht het model (met of zonder draai, steile trappen of trappen met dubbele kwartdraai).

Vergeet de afwerking niet

Uiteraard is een trap niet af zonder een trapleuning. Van een ronde leuning, tot een moderne vierkante of een rechthoekige leuning… Bij Renotrap kan je terecht voor een ruim aanbod aan verschillende stijlen en materialen.

En bij een perfecte afwerking hoort uiteraard ook trapverlichting. Welke stijl je ook in gedachten hebt, Renotrap biedt tal van mogelijkheden om van je trap een echte blikvanger te maken. Of je nu een zachte sfeer verkiest of eerder fan bent van een moderne look met ledspots, alles is mogelijk.

Meer weten over Renotrap?

Benieuwd naar wat Renotrap voor jou kan betekenen? Wil je graag nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal in Haaltert-Kerksken. Wij helpen je graag verder. 

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?