Schuifdeuren op maat

Schuifdeuren op maat nodig die compleet passen bij de inrichting van je woning?
Dan ben je bij Valbusko aan het juiste adres.

home_icon

SCHUIFDEUREN OP MAAT: PASSEN PERFECT BIJ JOUW TRENDY WONING

Schuifdeuren vind je al lang niet meer alleen terug in jaren dertig woningen of in industriële gebouwen. Tegenwoordig komen ze ook meer en meer voor in moderne woningen. Droom je van een huis dat er trendy en stijlvol uitziet? Dan zijn schuifdeuren op maat de oplossing voor jou!

Waar plaats je een schuifdeur het best?

Met een schuifdeur op maat kan je op een functionele en praktische manier ruimtes in een huis scheiden. Daarnaast creëert een schuifdeur een prachtige sfeer in huis.

Maar waar plaats je ze nu het best? Ideaal zijn ruimtes die op elkaar mogen aansluiten. Vaak worden schuifdeuren tussen de woonruimte en de keuken geplaatst of tussen de woonruimte en het bureau. Je kan ze ook tussen de slaapkamer en de dressing plaatsen of tussen de slaapkamer en de badkamer. Ook bij kleerkasten worden schuifdeuren steeds vaker gebruikt.

En misschien wel de populairste toepassing van een schuifdeur: tussen woning en tuin. Hierdoor creëer je een vlotte overgang naar je geliefde tuin.

Hou er rekening mee dat schuifdeuren best niet geplaatst worden tussen ruimtes waar je vaak doorheen loopt, zoals de ruimte tussen de hal en de woonkamer bijvoorbeeld. Het openen en sluiten van een schuifdeur duurt ook langer dan een gewone draaideur.

Voordelen van een schuifdeur in huis

Heb je kleine of smalle kamers? Dan zijn schuifdeuren enorm handig omdat je er heel wat ruimte mee bespaart. Een schuifdeur heeft namelijk niet zo’n grote draaicirkel nodig als een klassieke deur.

Schuifdeuren brengen nog andere voordelen met zich mee:

  • Ze zijn ideaal om privacy te creëren
  • Ze verbergen de minder mooie dingen in huis (denk aan de wasruimte)
  • Ze brengen veel natuurlijk licht in huis en dat is goed voor je gemoedstoestand!

En misschien wel de grootste troef: een schuifdeur ziet er mooi en stijlvol uit. Je kan ze daarnaast helemaal op maat van jouw wensen laten maken. Zo past ze perfect binnen jouw trendy interieur.

Meer weten over schuifdeuren op maat

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende offerte voor schuifdeuren op maat? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens tussen onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We helpen je graag verder.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?