Totaalrenovatie appartement

De totaalrenovatie van je appartement is een ingrijpende gebeurtenis.
Gelukkig kan je rekenen op de expertise van Valbusko.

home_icon

Totaalrenovatie appartement

Ben je wat uitgekeken op je appartement en wil je het graag een complete make-over geven? Misschien heb je net een appartement gekocht en moet er nog heel wat gebeuren voordat het een echte thuis wordt. Schakel dan de hulp in van Valbusko. Wij zijn de perfecte partner om van de totaalrenovatie van jouw appartement een echt succes te maken.

Valbusko staat je bij van het begin tot het einde

Je appartement renoveren is een hele klus. Je wil een extra muur, een nieuwe vloer, nieuwe ramen en deuren… Op Valbusko kan je rekenen! Wij verzorgen alle interieurbouw. Bij een totaalrenovatie worden er meerdere verbouwingen tegelijk uitgevoerd. Een goede voorbereiding, planning en een vlotte uitvoering zijn dan ook essentieel. Dankzij onze jarenlange expertise weten wij perfect hoe we te werk moeten gaan.

Wij werken op jouw maat

Een knus appartement is charmant, maar de inrichting ervan is niet altijd een gemakkelijke opdracht. Veel zaken moeten hun plekje krijgen maar de ruimte is vaak beperkt. De oplossing? Maatwerk! Door je meubels op maat te laten maken (denk aan een vestiairekast op maat, een tv-wand, een bureau of een badkamer op maat…) haal je het maximum uit de beschikbare ruimte. Het resultaat? Een appartement dat volledig voldoet aan al jouw wensen en noden.

totaalrenovatie gent

Op zoek naar een professional voor de totaalrenovatie van je appartement?

Wil je meer informatie over hoe wij de totaalrenovatie van jouw appartement zouden aanpakken? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Ons gedreven team van adviseurs geeft je persoonlijk advies op maat en laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?