Totaalrenovatie Gent

De totaalrenovatie van je huis of appartement is een ingrijpende gebeurtenis.
Gelukkig kan je rekenen op de expertise van Valbusko.

home_icon

Totaalrenovatie Gent

Is je bovenverdieping of je zolder toe aan een upgrade? Of ben je van plan om je huis volledig te renoveren? Schakel dan de hulp in Valbusko! Wij zijn dé expert in totaalrenovatie in regio Gent. Samen met jou bepalen we hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Totaalrenovatie van A tot Z

Bij ons zit je goed als je je volledige woning onder handen wil nemen. Maar ook als je enkel de zolderverdieping wil renoveren of nog niet goed weet hoe je de bovenverdieping het best inricht, kan je bij ons terecht. Valbusko verzorgt alle interieurbouw. Van het installeren van gyproc wanden, het leggen van parket vloeren tot het plaatsen van nieuwe deuren en ramen… Wij coördineren alle werken zodat jij maar één aanspreekpunt hebt.

Wist je trouwens dat je bij een totaalrenovatie gemiddeld tot 25% bespaart in vergelijking met een nieuwbouw? Bovendien heb je ook vaak recht op renovatiepremies én zijn de registratiekosten lager.

Wij denken met je mee

Valbusko is een op en top familiebedrijf. Al vanaf 1959 helpen wij bij het verbouwen van woningen. Eén ding is door de jaren heen altijd heel belangrijk gebleven: het persoonlijk contact met onze klanten. Door goed te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen komen we steeds tot een prachtig eindresultaat. Daarnaast hoeft renoveren helemaal niet lang te duren. Wij doen er alles aan om de werken zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen zodat je binnen de kortste keren in het huis of appartement van je dromen woont.

totaalrenovatie gent

Op zoek naar een professional voor jouw totaalrenovatie in Gent?

Wil je graag wat meer informatie over een totaalrenovatie in de regio Gent? Of ben je op zoek naar een partner die het volledige renovatieproces voor jou kan begeleiden? Dan kan je rekenen op Valbusko! Neem contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?