Totaalrenovatie Oost-Vlaanderen

De totaalrenovatie van je huis of appartement is een ingrijpende gebeurtenis.
Gelukkig kan je rekenen op de expertise van Valbusko.

home_icon

Totaalrenovatie Oost-Vlaanderen

Kan je beneden- of zolderverdieping een opknapbeurt gebruiken? Of ben je van plan om je volledige woning te renoveren? Schakel dan de hulp in van Valbusko! Wij zijn dé expert in totaalrenovatie in de regio Oost-Vlaanderen. Samen met jou bepalen we hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Valbusko begeleidt je van A tot Z

Van het plaatsen van gyproc wanden, tot het leggen van parket vloeren, het plaatsen van deuren en ramen… Valbusko verzorgt alle interieurbouw. Een goede voorbereiding, planning en een vlotte uitvoering zijn cruciaal wanneer je meerdere verbouwingen wilt laten uitvoeren. Gelukkig kan je rekenen op onze jarenlange expertise.

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met hout te maken heeft in of rond je woning, maar ook andere renovatie- of bouwwerken schrikken ons niet af. Wij coördineren alle werken zodat jij maar één aanspreekpunt hebt.

Daarom kies je voor een totaalrenovatie

Kies je voor een totaalrenovatie, dan kies je voor heel wat voordelen. Zo is renoveren veel goedkoper dan een nieuw huis kopen. Bij een totaalrenovatie heb je vaak recht op renovatiepremies en zijn de registratiekosten lager dan normaal. Het gevolg? Je bespaart gemiddeld zo’n 20 tot 25% wanneer je kiest voor een totaalrenovatie! Bovendien stijgt je woning aanzienlijk in waarde.

Daarnaast hoeft renoveren helemaal niet lang te duren. Wij doen er alles aan om de werken zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen zodat je binnen de kortste keren in het huis of appartement van je dromen woont.

totaalrenovatie gent

Op zoek naar een professional voor jouw totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen?

Wil je graag wat meer informatie over een totaalrenovatie in de regio Oost-Vlaanderen? Of ben je op zoek naar een partner die het volledige renovatieproces voor jou kan begeleiden? Dan kan je rekenen op Valbusko! Neem contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?