Vaste zoldertrap

Sta jij op het punt om je ongebruikte, stoffige zolder om te toveren tot een extra slaapkamer, badkamer,
hobbyruimte of leuke thuiswerkplek? Schakel dan de hulp van Valbusko in. 

home_icon

Vaste zoldertrap: een must voor je zolder

Sta jij op het punt om je ongebruikte, stoffige zolder om te toveren tot een extra slaapkamer, badkamer, hobbyruimte of leuke thuiswerkplek? Schakel dan de hulp van Valbusko in. Naast een creatieve en praktische invulling van je zolderruimte voorzien wij ook een vaste zoldertrap en eventuele trapverlichting of een trapleuning. Kortom, wij renoveren je zolder van A tot Z.

Waarom een vaste zoldertrap?

Wanneer je je zolder vaak gebruikt is een vaste zoldertrap geen overbodige luxe. Het is helemaal niet praktisch en zelfs vervelend om telkens de trapladder te moeten uitschuiven. Bovendien is een vaste zoldertrap een stuk stabieler en veiliger. Wil je de veiligheid nog verhogen? Kies er dan voor om een trapleuning en trapverlichting te laten plaatsen. De kans dat je uitschuift of je evenwicht verliest is bijzonder klein. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de trap niet in de weg zit op de verdieping waar hij geplaatst wordt of op de zolder zelf.

Heeft je zolder al een vaste trap maar is deze verouderd? Dan kan je terecht bij Renotrap. Zij toveren jouw oude trap in een mum van tijd om tot een gloednieuw exemplaar.

Een rechte trap of toch een kwartdraaitrap?

Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de bijhorende mogelijkheden kan je kiezen uit verschillende modellen. Een kwartdraaitrap of een klassieke rechte trap? Wij geven jou correct advies op maat van jouw persoonlijke situatie! Daarnaast heb je ook qua materialen heel wat keuze.

vaste zoldertrap

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil jij meer informatie over het plaatsen van een vaste zoldertrap? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens tussen onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?