Vestiairekast op maat

Bij Valbusko kan je terecht voor een vestiairekast op maat van jouw wensen en noden.
Samen met jou werken we een creatieve oplossing uit die perfect past binnen jouw interieur.

home_icon

Vestiairekast op maat van jouw wensen en noden

Blijven jassen, sjaals, paraplu’s, schoenen,… bij jou ook steeds rondslingeren in de inkomhal? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen! Met een vestiairekast op maat kan je deze spullen slim opbergen. Valbusko denkt graag met je mee voor een oplossing op maat. 

Het visitekaartje van je woning

De inkomhal is dikwijls het visitekaartje van de woning. Met een mooie vestiairekast zet je meteen de toon voor de rest van het huis. Let dus goed op de details en kies een stijl die bij het interieur van de woning past. Maar een vestiairekast moet niet alleen mooi zijn, ze moet ook praktisch zijn.

Het is belangrijk dat je op voorhand goed nadenkt over welke functie de kast moet vervullen. Moet je er veel jassen in kwijt, dan is het belangrijk dat je de nodige hangruimte voorziet. Daarnaast is voldoende legruimte voor bijvoorbeeld boekentassen of handtassen ook mooi meegenomen. Denk ook aan een lade om mutsen, sjaals en dergelijke op te bergen. Wil je graag wat schoenen opbergen in de kast, dan voorzie je best wat extra legruimte.

Met maatwerk is alles mogelijk

Kies je voor een open of gesloten vestiairekast? Vind je het belangrijk dat je hal er steeds netjes uitziet, of vind je het handig dat bezoekers meteen kunnen zien waar ze hun jas kunnen ophangen? Het maakt niet uit wat je verkiest, met maatwerk is alles mogelijk. Maatwerk heeft nog een andere mooie troef: doordat jij zelf inspraak hebt over de kleur, het materiaal en de vorm, is jouw woning een uniek pareltje rijker. De kast wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren én op de rest van het interieur.

halkast op maat

Meer weten over een vestiairekast op maat?

Ben je op zoek naar een vakman voor jouw vestiairekast op maat? Of wil je hier graag nog meer over weten? Reken dan op de expertise van Valbusko! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we dit moeten aanpakken. Neem snel contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?