Visgraat parket

Op zoek naar een nieuwe vloer voor je keuken of woonkamer? Overweeg dan om visgraat parket te laten plaatsen.
De ideale keuze als je droomt van een gezellig en warm interieur!

home_icon

Visgraat parket plaatsen? Dat doe je met Valbusko!

Heb je (ver)bouwplannen of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woonkamer of keuken? Bij Valbusko kan je terecht voor een ruim assortiment aan vloerbekleding. Zo plaatsen wij ook visgraat parket. De ideale keuze als je droomt van een gezellig en warm interieur!

Wat is visgraat parket?

Een visgraat vloer straalt klasse en elegantie uit. Daarom was dit type parket vroeger vooral heel populair in kastelen, kloosters en herenhuizen. Maar vergis je niet: visgraat parket is momenteel hipper dan ooit! Het past dan ook in elke interieurstijl, van klassiek tot modern. Bovendien geeft het patroon een flinke dosis karakter aan elke ruimte.

Maar wat is dat juist, visgraat parket? Een visgraat vloer bestaat uit langwerpige massieve planken die tegen elkaar worden gelegd in een V-vorm. Dankzij deze speciale legtechniek ontstaat er een duidelijke pijl in de vloer. Voor een visgraat vloer wordt er meestal met eikenhout gewerkt.

Daarom kies je voor Valbusko

Ben je op zoek naar een echte vakman voor het leggen van je parket? Doe dan beroep op Valbusko. Als dé specialist in bouw- en renovatiewerken weten wij als geen ander hoe we deze klus moeten klaren. Bij Valbusko hechten we veel belang aan persoonlijk contact. Door goed te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen, komen we steeds tot een prachtig eindresultaat.

Heeft jouw woning niet alleen nood aan een nieuwe vloer, maar een volledige upgrade? Van kasten tot trappen op maat, een zolderrenovatie of zelfs een totaalrenovatie: bij Valbusko ben je aan het juiste adres! Wij (ver)bouwen graag mee aan jouw droomhuis.

visgraat parket

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over visgraat parket of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bekijk gerust onze realisaties of maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Ons gedreven team van adviseurs geeft je persoonlijk advies op maat en laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?