Wandkast op maat

Een wandkast op maat die compleet past bij de inrichting van je woning? Dan ben je bij Valbusko aan het juiste adres

home_icon

WANDKAST OP MAAT VAN JOUW WENSEN

Overweeg je een wandkast op maat die compleet past bij de inrichting van je woning? Dan ben je bij Valbusko aan het juiste adres. Wij vervaardigen wandkasten in iedere gewenste stijl en grootte. Je bepaalt daarbij zelf de kleur, indeling en afwerking waardoor ze naadloos opgaan in de ruimte. Samen met jou werken we creatieve oplossingen voor je droominterieur uit.

Maatkasten voor elke ruimte

Wandkasten op maat bewijzen hun nut in heel wat kamers. Of je nu gaat voor een boekenkast, tv-meubel of een kast onder de trap, je creëert er een zee aan opbergruimte mee. Daarnaast krijgt jouw interieur een frisse en strakke uitstraling én blijft er een maximale oppervlakte over als leefruimte.

Heb jij altijd al gedroomd van een dressing? Ook daar kunnen wij voor zorgen! De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Heb je geen afzonderlijke kamer ter beschikking maar wel voldoende ruimte in de slaapkamer of badkamer? Dankzij onze veelzijdige maatkasten kan je ervoor zorgen dat het net lijkt alsof je een afzonderlijke inloopkast ter beschikking hebt. Uiteraard kan je diverse opbergelementen naar wens toevoegen.

Bepaal zelf kleur, materiaal en vorm

Bij het ontwerp van een wandkast op maat houden we rekening met jouw wensen. Zo kan je kiezen uit een grote variatie aan kleuren, materialen, vormen en afwerkingen. Heb je inspiratie opgedaan op Pinterest of op een andere website? Wij vertalen deze graag naar een ontwerp dat bij jou en je interieur past. Kortom, voor ieder wat wils.

Meer informatie over een wandkast op maat

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een wandkast op maat? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens tussen onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?