Wasplaats inrichten

Bij Valbusko kan je terecht voor een wasplaats op maat van jouw wensen en noden.
Samen met jou werken een plan op maat uit om jouw wasplaats zo praktisch mogelijk in te richten.

home_icon

Je wasplaats inrichten? Dat doe je met Valbusko!

Het is een luxe, een goed georganiseerde wasplaats. Heb jij de ruimte om je wasplaats helemaal apart in te richten, maar weet je niet goed hoe je er aan moet beginnen? Reken dan op de expertise van Valbusko. Wij werken een plan op maat uit om jouw wasplaats zo praktisch mogelijk in te richten.

Een wasplaats moet functioneel zijn

De wasplaats is misschien wel de meest praktische ruimte van je woning. Niet alleen je wasmachine en droogkast worden er in ondergebracht, je kan er ook heel wat spullen in kwijt. Tenminste als je de ruimte praktisch inricht.

Om alles uit de beschikbare ruimte te halen werken wij een oplossing op maat uit. Denk bijvoorbeeld aan kasten die helemaal op maat van jouw wasplaats gemaakt worden. Door te werken met maatkasten kan je je wasproducten, wasmanden, bezems, stofzuiger en ander poetsmateriaal netjes opbergen.

Of wat dacht je van een wasmachine op hoogte zodat je je niet steeds hoeft te bukken als je de was doet? Werk af met een uittrekbare plank onder het toestel om je wasmand op te zetten. Staat jouw verwarmingsketel of elektriciteitskast in jouw wasplaats? Dan plaatsen we er een mooie schuifdeur voor zodat alles netjes weggewerkt wordt.

Wij werken op jouw maat

Wanneer wij jouw wasplaats onder handen nemen, luisteren we vooral naar jou. Jouw wensen en verwachtingen staan centraal. Door jouw ideeën te combineren met onze jarenlange expertise maken we er samen één mooi geheel van. Ons gedreven team van adviseurs geeft je persoonlijk advies op maat en laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

wasplaats inrichten

Meer weten over wasplaats inrichten?

Wil je meer informatie over hoe wij jouw wasplaats zouden inrichten? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?