Winsol

Voor onze ramen en deuren doen wij steevast beroep op het Belgische merk Winsol.
Hun producten staan voor absolute topkwaliteit.

home_icon

Winsol

Sta jij op het punt om je woning te bouwen of te verbouwen? Of het nu gaat om het plaatsen van wanden, een totaalrenovatie, het leggen van parket of het maken van wandkasten op maat: Valbusko is dé specialist voor al jouw bouw- en renovatiewerken. Wij werken enkel samen met de beste merken om jouw project te realiseren.

Daarom kiezen wij voor Winsol

Zijn er ramen en deuren nodig voor jouw project, dan doen wij steevast beroep op Winsol. Maar ook voor poorten, rolluiken en zonwering (knikarmen, verandasols en screens) kunnen wij bij hen terecht. Winsol is 100% Belgisch en staat voor absolute topkwaliteit met nadruk op precisie en afwerking. Door hun ervaring te combineren met innovatie en jong talent is de fabrikant al meer dan 140 jaar een vaste waarde in de bouwsector. Hun producten zijn bovendien niet alleen een streling voor het oog, ze gaan ook een leven lang mee.

Veiligheid, comfort en energiebewustzijn

Winsol heeft maar één doel: jouw huis klaarmaken voor de toekomst. Daarom dragen zij veiligheid, comfort en energiebewustzijn hoog in het vaandel. Al hun producten worden gemaakt in functie van een veilig thuisgevoel. Hun ramen en deuren zijn bijvoorbeeld extreem beveiligd tegen inbraak (én zijn ook superisolerend). Kleine kinderen in huis? Maak je geen zorgen, de ramen en deuren van Winsol kunnen niet door kinderhanden geopend worden.

Een tweede pijler waar het Belgische merk op inzet is comfort. Al hun producten zijn ontwikkeld om jou een maximaal comfort te bezorgen. Verder zijn de producten ecologisch en energiebesparend, zonder in te boeten op design of budget.

Meer weten?

Wil je graag nog meer informatie over Winsol? Benieuwd naar de mogelijke toepassingen voor jouw woning? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal. Wij helpen je met veel plezier verder. 

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?