Zolder renoveren

Je zolder renoveren en uitbreiden levert nuttige extra ruimte op. De mogelijkheden zijn bovendien quasi eindeloos.

home_icon

ZOLDER RENOVEREN: CREËER EEN COMFORTABELE EN PRAKTISCHE LEEFRUIMTE

Gebruik jij je zolder nog als opbergruimte waar oude meubelen of andere zaken dag na dag stof vergaren? Dan is het hoog tijd om voor een nieuwe bestemming te zorgen. Valbusko tovert jouw donkere, stoffige, ongebruikte zolderkamer om tot een extra slaapkamer, kantoor, hobbyruimte, badkamer,… Kortom, je zolder renoveren doen we volledig op maat van jouw wensen.

Je zolder renoveren: een goed idee

Het renoveren van je zolderkamer levert een nuttige extra ruimte op en is daardoor een meerwaarde voor je woning. Dit is echter niet het enige pluspunt waar je van kan genieten wanneer je je zolder renoveert. Er zijn nog tal van andere voordelen! Denk bijvoorbeeld aan:

  • het vergroten van het woonvolume van je woning zonder aan- of bijbouw;
  • het optimaal benutten van de beschikbare ruimte;
  • het besparen op je energierekening; goede zolderisolatie zorgt immers voor minder warmteverlies.

De mogelijkheden zijn bovendien quasi eindeloos. Of het nu gaat om een uitgebreide speelruimte voor de kinderen of om een master bedroom met aansluitende badkamer, wij zorgen voor een ontwerp volledig op maat van jouw wensen en afwerking tot in de puntjes.

Vaste zoldertrap plaatsen

Heb je er voor gekozen om je zolder te laten renoveren? Dan is een vaste zoldertrap een must. Het is niet praktisch om telkens een trapladder uit te moeten schuiven. Een vaste zoldertrap is daarnaast een stuk stabieler en veiliger. Afhankelijk van de ruimte en de mogelijkheden kan je kiezen uit verschillende trappen. Denk aan een rechte trap of een draaitrap, al dan niet met trapleuning en -verlichting. Beschik je al over een vaste trap, maar wil je deze laten renoveren? Dan ben je bij Renotrap aan het juiste adres. Op 1 dag tijd toveren zij je oude trap om in een gloednieuw exemplaar.

Meer info en vrijblijvende offerte

Zoek je een renovatiepartner die van je zolder een comfortabele en praktische ruimte maakt? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Ontdek dan onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. Wij helpen je graag verder.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?