Zolderinrichting

Kies voor een praktische invulling van jouw zolderinrichting. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

home_icon

ZOLDERINRICHTING: MEER DAN EEN EXTRA KAMER

Op zoek naar een nieuwe bestemming voor jouw zolder? Dan ben je bij Valbusko aan het juiste adres. Wij zorgen voor een creatieve en praktische invulling van jouw zolderinrichting. Zo maak je eindelijk optimaal gebruik van deze ruimte door ze te transformeren in een extra slaapkamer, badkamer, hobbyruimte, … Kom dus snel langs in onze toonzaal of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Een investering die heel wat voordelen biedt

De zolder is een ruimte waarvan de inrichting vaak wordt uitgesteld. De ruimte onder het dak is echter de perfecte plaats om bijvoorbeeld een extra kamer, al dan niet met aangrenzende douche, in te richten. 

Heb je kinderen in huis? Dan kan je de zolder ook steeds verbouwen tot speelkamer, entertainment room of bureauruimte. Zo heeft het hele gezin plezier aan de zolderruimte. Je creëert niet alleen extra ruimte, maar zeker ook een meerwaarde voor je woning. Daarnaast breid je je woonruimte eenvoudig uit, zonder aan- of bijbouw.

Denk ook aan een vaste zoldertrap

Uiteraard is een vaste zoldertrap een must bij een zolderinrichting. Het is niet praktisch om telkens een trapladder uit te moeten schuiven. Een vaste zoldertrap is een stuk stabieler en veiliger. Daarom kan je bij ons kiezen uit diverse trappen die al dan niet met een trapleuning en -verlichting uitgerust kunnen worden. Heb je reeds een bestaande trap, maar wil je deze een nieuwe uitstraling geven? Dan kan je terecht bij Renotrap. Zij toveren je oude trap om in een gloednieuw exemplaar.

Meer informatie over zolderinrichting

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van zolderinrichting in jouw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens tussen onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. Wij laten je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?