Zolderkamer inrichten als slaapkamer

Heb je te weinig ruimte in huis? Laat je zolderkamer dan inrichten als slaapkamer.
Reken op de expertise van Valbusko om deze klus te klaren.

home_icon

Zolderkamer inrichten als slaapkamer

Heb je het gevoel dat je uit je huis groeit? Zou je graag wat meer woonruimte ter beschikking hebben? Laat dan je zolderkamer inrichten als slaapkamer. Geen idee hoe je dit moet aanpakken? Schakel onze hulp in. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een zolderrenovatie op maat van jouw wensen.

Een investering die het meer dan waard is

De zolder is vaak een vergeten ruimte in huis. Toch is een zolderrenovatie meer dan het overwegen waard. Een extra kinderkamer is altijd handig of misschien wil je wel een master bedroom voor jezelf? Het schuine dak op zolder biedt leuke mogelijkheden voor de slaapkamer en creëert een knusse sfeer. Bovendien is een slaapkamer op zolder vaak ruimer dan een gewone slaapkamer én heb je er meer privacy.

Je zolder renoveren en uitbreiden levert niet alleen nuttige extra ruimte op, je woning stijgt ook nog eens in waarde.

Wij denken met je mee

Valbusko is een familiebedrijf in hart en nieren. Al vanaf 1959 helpen wij bij het verbouwen van woningen. Doorheen de jaren is het persoonlijk contact met onze klanten altijd heel belangrijk gebleven. Door goed te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen komen we steeds tot een prachtig eindresultaat.

Daarnaast doen wij er alles aan om de werken zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. Renoveren hoeft bij ons helemaal niet lang te duren. Zo woon jij binnen de kortste keren weer in het huis of appartement van je dromen!

zolderkamer inrichten als slaapkamer

Je zolderkamer inrichten als slaapkamer? Dat doe je met Valbusko!

Wil jij meer informatie over je zolderkamer inrichten als slaapkamer? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?