Zolderkamer inrichten

Kies voor een praktische invulling van jouw zolderinrichting. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

home_icon

ZOLDERKAMER INRICHTEN: DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Heb je het gevoel dat je huis te klein wordt en zou je de bewoonbare oppervlakte graag vergroten? De zolder is dé perfecte plek om een extra kamer te maken. De zolderkamer inrichten en een nieuwe bestemming geven is dan ook een goed idee. Valbusko tovert jouw donkere, stoffige, ongebruikte zolderkamer om tot een extra slaapkamer, kantoor, speelruimte of badkamer en dat volledig in functie van jouw wensen.

Je zolderkamer inrichten van A tot Z

De zolder kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Zo kan je je zolderkamer inrichten als slaapkamer of dressing, werkruimte of zelfs als speelkamer voor de kinderen. Wat je ook verkiest, wij zorgen er met onze unieke kasten op maat voor dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt.

Wanneer je van je zolderruimte een gezellige kamer wil maken, heb je licht en ruimte nodig. Door een dakkapel te plaatsen creëer je niet alleen meer lichtinval, maar ook extra ruimte. Bovendien verhoogt een dakkapel de waarde van je woning. Uiteraard is de zolder niet af zonder een mooie vloer. Kies je favoriete materiaal en wij zorgen voor de plaatsing. Kortom, wij renoveren jouw zolder van A tot Z.

Ook voor het plaatsen van een trap

Een uitschuiftrap is misschien voldoende voor een opbergzolder, maar een nieuwe zolderkamer vraagt om een stevige en vaste trap. Afhankelijk van de ruimte en de mogelijkheden kan je kiezen uit verschillende trappen, zoals een rechte trap of een draaitrap, al dan niet met trapleuning en -verlichting.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil jij meer informatie over het renoveren en inrichten van jouw zolderkamer? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens tussen onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?