Kasten onder schuin dak

Kasten onder je schuin dak nodig die compleet passen bij de inrichting van je woning?
Dan ben je bij Valbusko aan het juiste adres.

home_icon

Kasten onder schuin dak: benut de ruimte optimaal

De meeste huizen hebben één of meerdere schuine wanden. Vaak gaat de ruimte hieronder verloren. Dat is jammer, want door kasten onder je schuin dak te plaatsen creëer je heel wat efficiënte opbergruimte. Valbusko denkt graag met je mee voor een oplossing op maat.

Haal alles uit je slaapkamer en zolder

Vroeger was een zolder vaak niet meer dan een stockeerplaats. Tegenwoordig beslissen meer en meer mensen om hun zolder een nieuwe bestemming te geven. Een extra slaapkamer, badkamer of hobbyruimte… de mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

Denk tijdens je zolderinrichting ook aan de ruimte onder de schuine wand. Je kan deze ruimte optimaal benutten door de volledige oppervlakte van muur tot plafond te vullen met een (inbouw)kast op maat. En ook in de slaapkamer bewijzen maatkasten hun nut.

Hier moet je aan denken

De kasten moeten op een slimme manier onder het schuine dak worden geplaatst. Meestal wordt de beschikbare plaats niet goed gebruikt waardoor heel wat plaats verloren gaat. Enkele tips:

  • Optimale opbergruimte: ken je het principe van dubbele diepte? Hierbij maak je in je kast een hanggedeelte vooraan en een systeem met legplanken achteraan.
  • Denk aan de mogelijkheden: beperk je niet tot de eenvoudige wandkasten, maar denk bijvoorbeeld aan een boekenkast of een volledige dressing met legplanken.
  • Vergeet de verlichting niet: los van het esthetische effect is verlichting praktisch. Met ingebouwde ledverlichting in je kast geniet je van een buitengewoon comfort zodra je de deuren opendoet.

Benut elke cm². Enkel met een oplossing op maat ga je voor een volledige optimalisering van de ruimte onder het schuine dak. Schakel hiervoor de hulp van Valbusko in. Wij werken met plezier een ontwerp uit dat aan al jouw wensen voldoet.

Meer info over ‘kasten onder schuin dak’?

Wil je meer informatie over ‘kasten onder schuin dak’? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal. We helpen je graag verder.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?