Zolder afwerken met hout

Heb je behoefte aan extra plaats in huis en denk je eraan eindelijk die verloren zolderruimte aan te pakken? Een goed idee! Met wat goede wil en werkkracht tover je die lege plek op zolder om in een mooie kamer voor je kinderen of misschien wel voor jezelf. 

home_icon

Je zolderruimte afwerken met hout

Kies je ervoor je zolder af te werken met hout, dan creëer je meteen een warme, gezellige ruimte.

Ervaar de charme van hout

Wordt je zolderruimte een slaapkamer voor de kinderen, een bureauruimte voor jezelf of een polyvalente ruimte? Wat het plan ook is, je zolder afwerken met hout biedt heel wat voordelen.
Een zolder met houtafwerking zorgt voor warmte en gezelligheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van de sfeervolle combinatie van een houten vloer met wit gepleisterde muren? Of een plafond in houten planchetten met strakke muren in Gyproc?
Je zolder afwerken met hout is bovendien een duurzame investering. Dankzij de isolerende kwaliteiten van hout kan je heel wat besparen op je energierekening.

Je zolder afwerken met hout? Wij helpen graag!

Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van hout op zolder, maar zie je het echt niet zitten zelf aan de slag te gaan? Geen nood, Valbusko is al ruim 60 jaar actief in de renovatie en inrichting van woningen. 

Wij beschikken over een eigen productieatelier en heel wat vakkennis. Zo kunnen wij jouw zolder binnen de kortste keren omtoveren tot de plek van jouw dromen. Wens je meer te weten over je zolder afwerken met hout? Of wil je samen met ons jouw idee vorm geven? Contacteer ons vrijblijvend of bezoek onze toonzaal. Wij helpen je graag verder.

Zolder afwerken met hout

Je zolderkamer inrichten als slaapkamer? Dat doe je met Valbusko!

Wil jij meer informatie over je zolderkamer inrichten als slaapkamer? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?