Zolder afwerken

Je zolder afwerken is een hele karwei. Gelukkig kan je hiervoor rekenen op de expertise van Valbusko.

home_icon

Je zolder afwerken? Dat doe je met Valbusko!

Gebruik jij je zolder nog als opbergruimte waar oude meubelen of andere zaken dag na dag stof vergaren? Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Laat je zolder afwerken en maak eindelijk optimaal gebruik van deze ruimte. Geen idee waar te beginnen? Schakel dan de hulp in van Valbusko! Wij werken jouw zolder volledig af op maat van jouw wensen en noden.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Sta je op het punt om je zolder onder handen te nemen, maar weet je nog niet welke bestemming je deze ruimte gaat geven? De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Je kan je zolderruimte ombouwen tot een volwaardige stockageruimte of ze transformeren in een extra slaapkamer, badkamer, hobbyruimte,…

Eens het doel van de ruimte gekozen is weten wij perfect hoe we de zolder moeten afwerken. Ga je je zolder ombouwen tot een stockageruimte dan is maar één ding echt belangrijk: isolatie. Kies je ervoor om de zolderkamer om te toveren tot een bewoonbare ruimte dan gebeurt dat best met de nodige aandacht. Want niet enkel isolatie is hierbij belangrijk, ook de vloer moet afgewerkt worden net zoals de muren en het plafond. Wij bekijken in detail wat er juist nodig is in jouw situatie.

Vaste zoldertrap plaatsen

Heb je ervoor gekozen om je zolder af te werken? Dan raden we je aan om een vaste zoldertrap te plaatsen. Het is niet praktisch om telkens een trapladder uit te moeten schuiven. Een vaste zoldertrap is daarnaast een stuk stabieler en veiliger. Afhankelijk van de ruimte en de mogelijkheden kan je kiezen uit verschillende trappen. Denk aan een rechte trap of een draaitrap, al dan niet met trapleuning en -verlichting.

zolder afwerken

Meer weten over ‘zolder afwerken’?

Ben je op zoek naar een vakman om je zolder af te werken? Of wil je hier graag nog meer over weten? Reken dan op de expertise van Valbusko! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we hieraan moeten beginnen. Neem snel contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?