home_icon

Zolderkamer maken

Wordt de ruimte onder je dak zoals bij zovele mensen gebruikt als opslagruimte voor oude kledij, schoolboeken uit een ver verleden en andere zaken, klaar voor een dikke stoflaag? Geef deze vaak vergeten ruimte een flinke upgrade en tover ze om tot een leuke zolderkamer!

Zolderkamer maken?

Plaatsgebrek in huis? Misschien biedt de ruimte onder je dak wel heel wat mogelijkheden. Maar vooraleer je vol enthousiasme aan het werk gaat, denk je best grondig na over welke bestemming je deze ruimte wil geven. Wordt het een extra slaapkamer, een studeerkamer of gewoon een gezellige ruimte om te relaxen?

Begin steeds met een goed plan. Afhankelijk van het soort kamer, dien je immers de nodige leidingen te voorzien (sanitair, elektriciteit, netwerk, …). Pas wanneer die allemaal liggen, kan je aan de rest beginnen: vloer, wanden, dakbekleding, enzovoort.

Denk zeker ook aan voldoende daglicht. Het gebruik van voldoende (grote) dakramen tovert een kleine ruimte meteen om in een schijnbaar grote kamer. Blijft de beschikbare ruimte toch beperkt, probeer dan zoveel mogelijk met inbouwkasten op maat te werken. Die kunnen ervoor zorgen dat elke aanwezige centimeter optimaal benut wordt.

Kies voor de ervaring van Valbusko.

Droom je ervan een prachtige zolderkamer te maken, maar ben je zelf geen handige harry?

Valbusko is sinds 1959 gespecialiseerd in het renoveren van zolders en de totaalinrichting van woningen. Al drie generaties lang zorgt de persoonlijke aanpak en vakkennis van het bedrijf voor talloze tevreden klanten.

Zowat alle interieurelementen, gaande van trappen tot kasten op maat, worden vakkundig in het eigen atelier vervaardigd en ter plekke feilloos geïnstalleerd.

Meer informatie?

Wil je de verloren ruimte onder je dak laten omtoveren tot een mooie en praktische zolderkamer? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een offerte op maat.

zolderkamer-maken-2

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?