home_icon

Zoldertrap laten plaatsen?

Wil je eindelijk je verwaarloosde zolder omtoveren tot een kinderkamer, zitruimte of bureau? Goed idee, want op die manier creëer je meteen heel wat extra nuttige ruimte. Wil je die nieuwe kamer op een veilige manier bereiken, dan rest je nog een ding: een zoldertrap laten plaatsen.

Zoldertrap laten plaatsen, wat zijn de mogelijkheden?

Wat ben je met een mooie kinderkamer of zitruimte op zolder indien ze moeilijk of niet bereikbaar is? Juist, enkel met een degelijke zoldertrap kan je ten volle gebruikmaken van je nieuwe plekje.

Daarbij kan je kiezen tussen twee soorten trappen: een uitschuifbare zoldertrap of een vaste zoldertrap. Wil je de nieuwe zolderruimte echt integreren in je woning, dan kies je natuurlijk voor een vaste trap. Een uitschuifbare trap is immers niet zo stevig en enkel geschikt als je slechts af en toe op zolder moet zijn. Met een vaste zoldertrap daarentegen kies je voor een duurzame, comfortabele en veilige zoldertrap.

Wil je een zoldertrap laten plaatsen, denk dan op voorhand na over het type trap. Wil je een rechte trap, een draaitrap of een wenteltrap? Kies je voor hout, metaal of aluminium of een combinatie van verschillende materialen? En vergeet zeker ook de trapleuning niet. Die zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid op je zoldertrap.

Laat je bijstaan door een vakman

Ben je een handige harry, dan overweeg je mogelijk zelf de zoldertrap te plaatsen.

Onderschat deze klus echter niet. Niet alleen moet je trap volledig op maat gemaakt worden, bovendien moeten ook de positie en afmetingen van je zoldergat perfect zijn. Net daarom schakel je best een ervaren vakman in. Die kent de kneepjes van het vak door en door en voorkomt dat je achteraf met een kater blijft zitten.

Meer informatie?

Wil je een zoldertrap laten plaatsen? Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden en een vrijblijvende offerte op maat.

zoldertrap-laten-plaatsen-2

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?