Nieuws

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws rondom alles wat met (totaal)renovatie en Valbusko te maken heeft.

Dressing inrichten? Valbusko staat voor je klaar!

Heb je besloten om een dressing te laten plaatsen, maar twijfel je nog over de indeling? Schakel dan de hulp in van Valbusko. Als maatwerkspecialist weten wij perfect hoe je een dressing moet inrichten.

Je dressing inrichten: eindeloze mogelijkheden

Eerst en vooral moet je goed nadenken over de indeling en de opbouw van je dressing. Hoeveel opbergruimte en loopruimte wil je? Een spiegel of geen spiegel? Deze keuzes zullen voor een groot deel de uitstraling van je dressing bepalen. Daarnaast moet je ook kiezen welke accessoires je een plekje wilt geven. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Lange hangruimtes voor jurken, lange rokken of lange vesten
  • Een uitschuifbare kledinghaak
  • Een schoenenrek
  • Hangroedes voor hemden en broeken
  • Een dassendrager

Mag het iets meer zijn? Dan kan je een make-uptafel of een zithoek in je dressing laten installeren. Waar je keuze ook naar uitgaat, samen met jou werken we een creatieve oplossing uit die perfect past binnen jouw interieur.

dressing inrichten

Ontwerp je eigen dressing

Eens je gekozen hebt welke accessoires een plaatsje krijgen in jouw dressing, gaan we over naar het echte werk: het ontwerp. Hierbij heb je keuze uit een ruim aanbod van kleuren, materialen, vormen en afwerkingen. Zo kan je kiezen voor een L-vorm of een rechte inrichting. Of misschien moet de dressing wel onder een schuin dak komen? Wat de situatie ook is, wij gaan tot het uiterste om voor jou de dressing van je dromen te maken.

En dat doen we door te luisteren naar jouw ideeën. Heb je inspiratie op gedaan via andere kanalen of op een andere website? Dan vertalen wij die met plezier naar een ontwerp dat bij jou en je interieur past. Kortom, wij creëren een dressing die perfect aansluit op jouw stijl en wensen.

Meer info nodig?

Wil je meer informatie over hoe je je dressing moet inrichten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bekijk gerust onze realisaties of maak een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Ons gedreven team van adviseurs geeft je persoonlijk advies op maat en laat je graag de verschillende mogelijkheden zien.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?