Nieuws

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws rondom alles wat met (totaal)renovatie en Valbusko te maken heeft.

Soorten vloerbekleding: kies de vloer die bij jouw woning past

Heb je bouw- of verbouwplannen of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer? Wij bieden verschillende soorten vloerbekleding aan. Zo kan je kiezen uit luxueuze vinyltegels, de authenticiteit van echt parket of de praktische eigenschappen van een laminaatvloer. Kortom, bij ons vind je zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past.

Laminaat

Niet alleen de scherpe prijs en de snelle plaatsing zijn troeven, laminaat is ook duurzaam waardoor het perfect geplaatst kan worden in ruimtes die vaak gebruikt worden. Laminaat is verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen. Zo vind je zeker de vloer van je dromen.

Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan kan je de laminaatvloer zelf leggen. Ook als je niet zo’n handige Harry bent, zal je de vloer zonder enig probleem zelf kunnen plaatsen. Bovendien heeft deze vloer niet veel onderhoud nodig. Je hoeft enkel regelmatig eens te stofzuigen of eens met een vochtige doek over de vloer te gaan.

Parket

Met een parketvloer geef je je woning een warme en gezellige uitstraling. Parket wordt gemaakt van duurzame materialen waardoor je gegarandeerd geniet van een lange levensduur. Deze vloer past bij elke interieurstijl, het is dan ook één van de populairste soorten vloerbekleding. Ook parket is eenvoudig zelf te plaatsen.

Vinyl

Het grootste voordeel van vinyl is de prijs. Vinyl imiteert andere soorten vloerbekleding waardoor je je droomvloer kan plaatsen tegen een voordelige prijs. Vinyl is een erg sterk en duurzaam materiaal. Verder helpt vinyl om de akoestiek in een ruimte te verbeteren door zijn geluiddempend effect.

Meer informatie over soorten vloerbekleding

Wil je meer weten over de verschillende soorten vloerbekleding die wij aanbieden of een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Eerst wat inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze pagina met realisaties of breng een bezoek aan onze toonzaal.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?