Nieuws

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws rondom alles wat met (totaal)renovatie en Valbusko te maken heeft.

Je zoldervloer afwerken, hoe begin je daar aan?

Ben jij een van die talrijke huiseigenaars met een zolderruimte die er al jaren ongebruikt bijligt? Of misschien gebruik je ze als opslagruimte voor nutteloze zaken waar je maar geen afscheid van kan nemen. Jammer, toch? Met wat moeite of de hulp van een ervaren specialist ter zake zoals Valbusko kan je je schijnbaar nutteloze zolderruimte omtoveren tot een leuke, extra ruimte in huis. Daar hoort onder andere het afwerken van jouw zoldervloer bij.

Zolderrenovatie

Voor de renovatie van je zolder ga je best niet over een nacht ijs. Denk op voorhand goed na over welke bestemming je de ruimte wil geven vooraleer aan de slag te gaan. Ga je voor een extra slaapkamer, een studeerruimte of wordt het een mancave? Zonder uitgewerkt plan draaien de werken waarschijnlijk in de soep. Over een zaak hoef je alvast niet te twijfelen: een mooie vloer in je nieuwe ruimte kan wonderen doen. Je zoldervloer afwerken zal dus bovenaan je to do-lijstje staan!

Zoldervloer afwerken

Soorten vloeren

Ben je een doe-het-zelver, dan denk je mogelijk meteen aan laminaat als vloerbedekking. Het is vrij goedkoop, beschikbaar in alle mogelijke kleuren en stijlen en je kan het moeiteloos zelf plaatsen. Mag het iets meer zijn, dan kan je parket overwegen. Zo creëer je een warme en gezellige sfeer op zolder. Parket laat zich iets moeilijker leggen dan laminaat, maar handige Harry’s weten er ongetwijfeld raad mee.

Wil je je zoldervloer afwerken en tegelijkertijd de akoestiek in je zolderruimte verbeteren, dan is vinyl aangewezen. Vinyl is goedkoop en beschikbaar in elke mogelijke kleur en stijl. Meer nog, vinylbekleding kan moeiteloos andere soorten vloerbedekking imiteren.

Meer informatie over het afwerken van jouw zoldervloer?

Wil je je zoldervloer afwerken, maar twijfel je over de juiste vloerbekleding voor je zolderruimte? Of zoek je een betrouwbare partner voor de volledige renovatie van je zolderruimte? Bij Valbusko ben je aan het goede adres.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?