home_icon

Dressing onder schuin dak

Je huis inrichten zodat je elke centimeter zinvol gebruikt? Dat blijkt in de meeste gevallen een echte uitdaging. Kies je voor (standaard)kasten uit de plaatselijke meubelzaak, dan blijf je meestal achter met heel wat onbruikbare, verloren ruimte. Met een maatkast of op maat gemaakte dressing onder een schuin dak benut je daarentegen werkelijk elk plekje.

Ontdek de voordelen van een dressing onder een schuin dak

Standaardkasten uit de meubelwinkel zorgen meestal op een goedkope manier voor de nodige opbergruimte. Zoals de naam al weergeeft, komen ze echter in standaardafmetingen, waardoor ze meestal niet perfect in je woning passen. Met kasten op maat daarentegen kan je elke centimeter ruimte zinvol invullen. Denk bijvoorbeeld aan de schijnbaar verloren ruimte onder je dak.

Met een standaardkast verlies je bovenaan heel wat ruimte, terwijl een maatkast de schuine wand van je dak perfect kan volgen. Zo zorgt een op maat gemaakte dressing onder een schuin dak voor heel wat bijkomende opbergruimte die een standaardkast nooit kan bieden.
Bovendien komt het geheel veel minder rommelig over en kan het perfect de stijl uitstralen die jij nastreeft.

Enkele handige tips

Met een op maat gemaakte dressing onder een schuin dak maak je een zeer goede keuze. Met onderstaande tips maak je het jezelf nog gemakkelijker.

  • Kies bij voorkeur voor schuifdeuren. Ze nemen minder plaats in, waardoor het ruimtegevoel nog groter wordt.
  • Denk op voorhand goed na over de inrichting van je dressing. Op die manier kan je optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte.
  • Opteer voor bijpassende verlichting, niet alleen vanuit praktisch oogpunt, maar ook voor de esthetische meerwaarde.
  • Ga voor lichte kleuren, om het ruimtelijk gevoel te vergroten. Ook voldoende daglicht speelt hierin een grote rol.

Meer informatie?

Wens je een dressing onder een schuine wand? Wij bekijken met jou de mogelijkheden. Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend.

dressing-onder-schuin-dak-4

Kies voor Valbusko!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Kijk dan eens naar onze realisaties of kom langs in onze toonzaal. We tonen je graag de verschillende mogelijkheden op maat van jouw persoonlijke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?