Nieuws

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws rondom alles wat met (totaal)renovatie en Valbusko te maken heeft.

De voordelen van een vinyl vloerbekleding

Vloerbekleding is er in heel wat soorten. De meesten onder ons kiezen voor de renovatie van hun vloer voor laminaat, eenvoudig zelf te leggen en niet al te duur. Mag het wat luxueuzer – lees: duurder – zijn, dan is parket een zeer mooie keuze. Met tegels kan je al evenmin weinig fout doen. Je vindt ze in alle soorten, maten en prijsklassen. Maar wat gezegd van een vloerbedekking in vinyl? Dit polyvalente materiaal is terug van weggeweest en heeft heel wat troeven.

Waarom kiezen voor vloerbekleding in vinyl?

Net als tegels en laminaat komt vinyl in tal van kleuren en designs. Met andere woorden, voor welke stijl je ook wilt gaan, je vindt ongetwijfeld je gading binnen het vinylaanbod.

Bovendien biedt een vloer in vinyl een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit. Je hoeft dus heus niet al te diep in de geldbuidel te tasten om te kunnen genieten van een onberispelijke vinylvloer. Meer nog, als je zelfs maar een klein beetje handig bent, kan je hem volledig zelf leggen. Op die manier spaar je de kosten van een vakman uit!

Wat zijn de voordelen van vinyl vloerbekleding?
Wat zijn de voordelen van vinyl vloerbekleding?

Vinyl, puur comfort

Dacht je dat een vinylvloer koud en steriel aan je voeten was, dan heb je het helemaal fout. Een vinyl vloerbekleding voelt warm en comfortabel aan, dempt het geluid en is 100% vochtbestendig. Mits wat aandacht gaat je vinylvloer tot 20 jaar mee. Het onderhoud ervan is trouwens erg eenvoudig. Met de stofzuiger zorg je dagelijks voor een propere ondergrond en een wekelijkse poetsbeurt met lauw water en een neutraal schoonmaakmiddel doet je vloer blinken als vanouds!

Geraak je niet wegwijs in het ruime aanbod vinylvloeren op de markt? Wij gidsen je graag doorheen dit boeiende landschap.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?