Nieuws

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws rondom alles wat met (totaal)renovatie en Valbusko te maken heeft.

Welke vloerbekleding kies je best in je badkamer?

Ben je bezig aan een nieuwbouw en sta je op het punt je badkamer te plaatsen? Of wil je je bestaande badkamer een grondige make-over geven? In beide gevallen is de vloerkeuze een belangrijk topic. Je vloer moet niet alleen geschikt zijn voor een vochtige ruimte, maar bepaalt ook in ruime mate de uitstraling van je nieuwe badkamer.

Hoe kies je de perfecte vloerbedekking voor je badkamer?

Een vochtige ruimte als de badkamer vereist een duurzame vloerbekleding die 100% vochtbestendig is. Vroeger kwam je dan automatisch bij tegels terecht, maar tegenwoordig is de keuze in waterbestendige vloerbedekking voor je badkamer veel uitgebreider.

Ga je voor het ultieme gebruiksgemak, dan zijn vinyltegels een goede keuze. Ze zijn volledig waterdicht, geven een warm gevoel aan de voeten en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Hetzelfde kan gezegd worden over laminaat. De HydroSeal-technologie van Quick-Step zorgt voor een waterafstotende coating. Werk de laminaatvloer af met de transparante Hydrokit en schuimstrip en je krijgt een perfect waterdichte vloer.

Mag het wat duurder zijn, dan vind je ongetwijfeld je gading bij parket. Afhankelijk van de gekozen houtsoort zal je parketvloer behandeld moeten worden tegen vocht. Ook de plaatsing van parket verdient extra aandacht.

Ga zelf aan de slag of kies voor de meerwaarde van Valbusko.

Ben je een beetje handig, dan is de plaatsing van een badkamervloer in vinyltegels of laminaat waarschijnlijk geen probleem voor je. Ben je niet overtuigd van je DHZ-vaardigheden, dan kan je steeds beroep doen op het ervaren team van Valbusko. De plaatsing van parket in je badkamer lijkt ons sowieso een klus voor een ervaren vakman.

Meer informatie over vloerbekleding voor je badkamer nodig?

Ben je op zoek naar vloerbekleding voor je badkamer, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

WAAROM KIEZEN VOOR VALBUSKO?